מתבל סלמון מעושן וגבינת עיזים

החומרים1 גליל גבינת עיזים פרומעז100 גר' סלמון מעושן1 כוס שמנת מתוקה1 כפית שמיר קצוץ1 כף עירית קצוצה1 כף מיץ לימון טרימלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנהשמים את כל החומרים למעט מלח ופלפל שחור גרוס במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה. אפשר להוסיף עוד מעט שמנת עם המרקם אינו רך מספיק. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל מתאים להגשה עם חטיפים כמו דוריטוס

החומרים
1 גליל גבינת עיזים פרומעז
100 גר' סלמון מעושן
1 כוס שמנת מתוקה
1 כפית שמיר קצוץ
1 כף עירית קצוצה
1 כף מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
שמים את כל החומרים למעט מלח ופלפל שחור גרוס במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה. אפשר להוסיף עוד מעט שמנת עם המרקם אינו רך מספיק. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל

מתאים להגשה עם חטיפים כמו דוריטוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר