פטריית פורטובלו במילוי פטה כבד

ל- 10 מנותרכיבים למילוי:1 ק"ג כבד עוף20 פטריות פורטובלו5 ביצים קשות5 בצלים בינוניים1/2 כוס סילאןפירורי לחם, שומשום וקצח מעורבביםפלפל שחור, מלח ואגוז מוסקטאופן ההכנה: צולים את הכבד: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכבד עוף והביצים הקשות.מטגנים מעט ומוסיפים תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.טוחנים את התערובת עד לקבלת פטה כבד, ומוסיפים את הסילאן.לוקחים את הפטריות, מורידים להן את הרגל ומנקים את דפנות הפטריה.ממלאים פטריה במלית הפטה, וסוגרים עם פטריה נוספת (כמו סנדביץ).טורפים ביצה עם מעט מלח ופלפל שחור.טובלים את הפטריה בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, השומשום והקצח.מטגנים בשמן עמוק ורותח למספר שניות ועד להזהבה.בניית המנה:מניחים במרכז הצלחת 2 פטריות ממולאות על מצע של סלט רענן ירוק ורצועות של צנונית, גזר ונבטי חמנייה.מתחם "נסיה" – צומת ראם מסמיה הדרומית (הגעה מכביש 6 ו-20).

ל- 10 מנות

רכיבים למילוי:
1 ק"ג כבד עוף
20 פטריות פורטובלו
5 ביצים קשות
5 בצלים בינוניים
1/2 כוס סילאן
פירורי לחם, שומשום וקצח מעורבבים
פלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט

אופן ההכנה:
צולים את הכבד:
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכבד עוף והביצים הקשות.
מטגנים מעט ומוסיפים תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
טוחנים את התערובת עד לקבלת פטה כבד, ומוסיפים את הסילאן.
לוקחים את הפטריות, מורידים להן את הרגל ומנקים את דפנות הפטריה.
ממלאים פטריה במלית הפטה, וסוגרים עם פטריה נוספת (כמו סנדביץ).
טורפים ביצה עם מעט מלח ופלפל שחור.
טובלים את הפטריה בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, השומשום והקצח.
מטגנים בשמן עמוק ורותח למספר שניות ועד להזהבה.

בניית המנה:
מניחים במרכז הצלחת 2 פטריות ממולאות על מצע של סלט רענן ירוק ורצועות של צנונית, גזר ונבטי חמנייה.

מתחם "נסיה" – צומת ראם מסמיה הדרומית (הגעה מכביש 6 ו-20).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר