פורטבלו פרמז'אנו

חומרים ל- 2 מנות:2-3  פטריות פורטבלו8-10 פטריות שמפיניוןכף אחת שמן כמהין (לא חובה)1/4 כוס יין לבן כף (20 גר') חמאה  1-2 שיני שום טרי (לפי טעם אישי)חופן קצוץ פטרוזיליה (לפי טעם אישי)מלחכף גדושה פרמזן (20 גר')אופן ההכנה: צורבים במחבת עם שמן זית פטריות פורטבלו ופטריות שמפיניון.מוסיפים את השום הטרי, מלח פלפל, מחית כמהין, פטרוזיליה ויין לבן.מוסיפים תוך כדי ערבוב את גבינות הפרמז'ן.מגישים חם בתוספת פטרוזיליה ופרמז'ן.רשת ספגטים, טל. 09.8857555

חומרים ל- 2 מנות:
2-3  פטריות פורטבלו
8-10 פטריות שמפיניון
כף אחת שמן כמהין (לא חובה)
1/4 כוס יין לבן
כף (20 גר') חמאה 
1-2 שיני שום טרי (לפי טעם אישי)
חופן קצוץ פטרוזיליה (לפי טעם אישי)
מלח
כף גדושה פרמזן (20 גר')

אופן ההכנה:
צורבים במחבת עם שמן זית פטריות פורטבלו ופטריות שמפיניון.
מוסיפים את השום הטרי, מלח פלפל, מחית כמהין, פטרוזיליה ויין לבן.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את גבינות הפרמז'ן.
מגישים חם בתוספת פטרוזיליה ופרמז'ן.

רשת ספגטים, טל. 09.8857555

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר