פסטיה מעלי סיגר במילוי גבינת צאן, חמוציות וצנוברים

כמות: 10 סועדיםזמן הכנה: 20 דקותזמן אפייה: 15-20 דקותמצרכים:10 עלי פסטייה500 גר' גבינת צאת מסוג סנט מור או דומה2 ביצים100 גר' חמוציות ללא גרעין100 גר' צנובר קלוייםעלי טימין משני גבעוליםמלח100 גר' חמאהאופן ההכנה:לקערה מכניסים את גבינת סנט מור ובעזרת מזלג מועכים את הגבינה.מוסיפים את הביצים ומערבבבים יחדיו.מוסיפים את הפירות היבשים, הטימין והמלח ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים טעם אם צריך. מכניסים למזלף חד פעמי.לוקחים עלה פסטייה נקי ומזלפים עליו גליל ממסת הגבינה באמצע הפסטייה.מקפלים את שני קצוות הפסטייה פנימה ואז מתחילים לגלגל מעל המילוי, עד לקבלת מראה של סיגר תפוח. מהדקים היטב ומניחים על מגש.ממיסים את החמאה בסיר קטן ומברישים את הסיגרים מכל הצדדים (אפשר לזרות אבקת סוכר כדי לקרמל).אופים בתנור שחומם מראש ל-C°180 עד להזהבה.צילום דניאל לילה

כמות: 10 סועדים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפייה: 15-20 דקות

מצרכים:
10 עלי פסטייה
500 גר' גבינת צאת מסוג סנט מור או דומה
2 ביצים
100 גר' חמוציות ללא גרעין
100 גר' צנובר קלויים
עלי טימין משני גבעולים
מלח
100 גר' חמאה

אופן ההכנה:
לקערה מכניסים את גבינת סנט מור ובעזרת מזלג מועכים את הגבינה.
מוסיפים את הביצים ומערבבבים יחדיו.
מוסיפים את הפירות היבשים, הטימין והמלח ומערבבים היטב.
טועמים ומתקנים טעם אם צריך.
מכניסים למזלף חד פעמי.
לוקחים עלה פסטייה נקי ומזלפים עליו גליל ממסת הגבינה באמצע הפסטייה.
מקפלים את שני קצוות הפסטייה פנימה ואז מתחילים לגלגל מעל המילוי, עד לקבלת מראה של סיגר תפוח.
מהדקים היטב ומניחים על מגש.
ממיסים את החמאה בסיר קטן ומברישים את הסיגרים מכל הצדדים (אפשר לזרות אבקת סוכר כדי לקרמל).
אופים בתנור שחומם מראש ל-C°180 עד להזהבה.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר