סביצ'ה דג ים

מצרכים:100 גרם פילה דג ים טרי (למשל: מוסר, בס, פלמידה, אינטיאס), נקי מעור וחתוך לרצועות של כחצי ס"מ1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק"פילה לימון"- מחצי לימון בינוני ("בשר" הלימון בלבד, נקי מקרום ומגרעינים)מיץ מלימון אחד2 צנוניות1/2 מלפפון נקי מגרעיניםכ-10 עלי כוסברהחופן נבטי צנונית1 תות שדהאריסה – לפי הטעם (כמות מומלצת: כפית מלאה- כגרם וחצי)מלח ים אטלנטישמן זיתפלפל שחור גרוספלפל חריף (צ'ילי)אופן ההכנה:מסדרים על צלחת הגשה את רצועות הדג.קוצצים את הצנוניות, בשר הלימון, המלפפון, הכוסברה, הצנונית והתות.מוסיפים את מיץ הלימון ולפי הטעם: אריסה, מלח, שמן זית ופלפל ומערבבים יחד.מוזגים את התערובת המתובלת על גבי נתחי הדג.יש להגיש מייד עם תום ההכנה, על מנת שהלימון לא יצרוב את הדג.מומלץ להגיש בליווי מיני טוסטים.צילום חגי שפר

מצרכים:
100 גרם פילה דג ים טרי (למשל: מוסר, בס, פלמידה, אינטיאס), נקי מעור וחתוך לרצועות של כחצי ס"מ
1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
"פילה לימון"- מחצי לימון בינוני ("בשר" הלימון בלבד, נקי מקרום ומגרעינים)
מיץ מלימון אחד
2 צנוניות
1/2 מלפפון נקי מגרעינים
כ-10 עלי כוסברה
חופן נבטי צנונית
1 תות שדה
אריסה – לפי הטעם (כמות מומלצת: כפית מלאה- כגרם וחצי)
מלח ים אטלנטי
שמן זית
פלפל שחור גרוס
פלפל חריף (צ'ילי)

אופן ההכנה:
מסדרים על צלחת הגשה את רצועות הדג.
קוצצים את הצנוניות, בשר הלימון, המלפפון, הכוסברה, הצנונית והתות.
מוסיפים את מיץ הלימון ולפי הטעם: אריסה, מלח, שמן זית ופלפל ומערבבים יחד.
מוזגים את התערובת המתובלת על גבי נתחי הדג.
יש להגיש מייד עם תום ההכנה, על מנת שהלימון לא יצרוב את הדג.
מומלץ להגיש בליווי מיני טוסטים.

צילום חגי שפר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר