גלילות חצילים וסינטה

חומרים ל- 6 סועדים:2 חצילים מוארכיםשמן לטיגוןכ-200 גרם נתח סינטה צעירה3 פלפלים אדומים קלוייםעלי בזיליקום לרוטב פסטו:צרור בזיליקום1/2 כוס (75 גרם) צנוברים1/2 כוס (125 מ"ל) שמן זית1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ לימוןמלחלתוספת עגבניות:4 עגבניותתימיןאופן ההכנה:פורסים את החצילים לאורך, בעובי כ-4 מ"מ. מטגנים משני הצדדים בשמן חם ומניחים בעדינות על מגבת נייר.פורסים את נתח הסינטה בעובי 3 מ"מ ומניחים פרוסה על כל פרוסת חציל.במעבד מזון מכינים רוטב פסטו, קוצצים בזיליקום, צנוברים, שמן זית, מיץ לימון ומלח. מורחים על הסינטה.קולפים את הפלפלים הקלויים, מרחיקים גרעינים, חוצים לאורך ומניחים על הרוטב. מניחים מעל עלי בזיליקום. מגלגלים לגלילות ומניחים בתבנית חסינת אש כשהחתך כלפי מטה.אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות.הכנת תוספת עגבניות:חותכים את העגבניות לרבעים, קולפים ומרחיקים את הגרעינים.את בשר העגבניות מניחים בתבנית עם מעט שמן זית.מפזרים מעל תימין ומלח ומייבשים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מצננים וקוצצים דק.

חומרים ל- 6 סועדים:
2 חצילים מוארכים
שמן לטיגון
כ-200 גרם נתח סינטה צעירה
3 פלפלים אדומים קלויים
עלי בזיליקום
לרוטב פסטו:
צרור בזיליקום
1/2 כוס (75 גרם) צנוברים
1/2 כוס (125 מ"ל) שמן זית
1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
מלח

לתוספת עגבניות:
4 עגבניות
תימין

אופן ההכנה:
פורסים את החצילים לאורך, בעובי כ-4 מ"מ.
מטגנים משני הצדדים בשמן חם ומניחים בעדינות על מגבת נייר.
פורסים את נתח הסינטה בעובי 3 מ"מ ומניחים פרוסה על כל פרוסת חציל.
במעבד מזון מכינים רוטב פסטו, קוצצים בזיליקום, צנוברים, שמן זית, מיץ לימון ומלח. מורחים על הסינטה.
קולפים את הפלפלים הקלויים, מרחיקים גרעינים, חוצים לאורך ומניחים על הרוטב.
מניחים מעל עלי בזיליקום.
מגלגלים לגלילות ומניחים בתבנית חסינת אש כשהחתך כלפי מטה.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות.

הכנת תוספת עגבניות:
חותכים את העגבניות לרבעים, קולפים ומרחיקים את הגרעינים.
את בשר העגבניות מניחים בתבנית עם מעט שמן זית.
מפזרים מעל תימין ומלח ומייבשים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
מצננים וקוצצים דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר