קרפצ'יו פורל ברוטב

מכינים רק עם פורל טרי טרי, מתכון ל- 4 סועדיםמצרכים:400 גרם פילה פורל 300 גרם אגס או מלון בשל ומתוק לרוטב: צרור קטן של עלי נענע טריים (כ-4 כפות) 2 כפיות סוכר דמררה 2 כפיות ברנדי 2 כפיות חומץ בן יין 2 כפיות שמן זית משובח קורט מלח ופלפל אופן ההכנה: מתחילים בהכנת הרוטב: במכתש ועלי מועכים וטוחנים את עלי הנענע עם הסוכר. כשהעלים טחונים לגמרי, מוסיפים את יתר החומרים.טועמים ומתקנים תיבול. בסכין חדה ולא משוננת פורסים את הדג לפרוסות דקיקות, ואז לנתחים בגודל ביס (ללא העור). מרצפים צלחות גדולות בשכבה אחת של נתחי דג. קולפים את האגסים או המלון, נפטרים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות. מפזרים את קוביות הפרי על הדג.  מטפטפים את הרוטב על הדג, ומסיימים בזילוף של שמן זית.ניתן לקשט במעט עלי בייבי או בנבטים. אוכלים מיד.צילום אסף רונן

מכינים רק עם פורל טרי טרי, מתכון ל- 4 סועדים

מצרכים:
400 גרם פילה פורל
300 גרם אגס או מלון בשל ומתוק

לרוטב:
צרור קטן של עלי נענע טריים (כ-4 כפות)
2 כפיות סוכר דמררה
2 כפיות ברנדי
2 כפיות חומץ בן יין
2 כפיות שמן זית משובח
קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת הרוטב:
במכתש ועלי מועכים וטוחנים את עלי הנענע עם הסוכר.
כשהעלים טחונים לגמרי, מוסיפים את יתר החומרים.
טועמים ומתקנים תיבול.
בסכין חדה ולא משוננת פורסים את הדג לפרוסות דקיקות, ואז לנתחים בגודל ביס (ללא העור).
מרצפים צלחות גדולות בשכבה אחת של נתחי דג.
קולפים את האגסים או המלון, נפטרים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.
מפזרים את קוביות הפרי על הדג. 
מטפטפים את הרוטב על הדג, ומסיימים בזילוף של שמן זית.
ניתן לקשט במעט עלי בייבי או בנבטים.
אוכלים מיד.

צילום אסף רונן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר