פאדג'ונים

רכיבים: שוקולד מריר 60% – 500 גרםמחמאה/חמאה – 100 גרם5 ביציםסוכר – 1/2 כוסאופן ההכנה:מחממים את התנור ל- 120 מעלות.ממיסים את השוקולד והמחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים.מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את התערובת כמה שיותר.לאפות כ- 20 דקות ב- 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (נשארת רוטטת מעט).מקררים ומקפיאים. מוציאים מההקפאה, הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.רכיבים להכנת הגנאש לפאדג'ונים:שוקולד מריר 60% –  200 גרםמחמאה/חמאה – 100 גרםגלוקוזה – 50 גרםאופן ההכנה:ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את כל השוקולד ישר לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.מוציאים את הפאדג'ונים מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם.מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים. ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם 300 גרם אגוזים מקורמלים / קוקוס טחון / סוכריות קישוט.להניח על צלחת.לשמור במקרר עד ההגשה.

רכיבים:
שוקולד מריר 60% – 500 גרם
מחמאה/חמאה – 100 גרם
5 ביצים
סוכר – 1/2 כוס

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 120 מעלות.
ממיסים את השוקולד והמחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.
בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".
מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את התערובת כמה שיותר.
לאפות כ- 20 דקות ב- 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (נשארת רוטטת מעט).
מקררים ומקפיאים.
מוציאים מההקפאה, הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.

רכיבים להכנת הגנאש לפאדג'ונים:
שוקולד מריר 60% –  200 גרם
מחמאה/חמאה – 100 גרם
גלוקוזה – 50 גרם

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את כל השוקולד ישר לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.

מוציאים את הפאדג'ונים מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם.
מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים.
ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם 300 גרם אגוזים מקורמלים / קוקוס טחון / סוכריות קישוט.
להניח על צלחת.
לשמור במקרר עד ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר