מקרון בולו ופירות יבשים בליווי קוביות אגסים

חומרים:200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר160 גר' סוכר50 סמ"ק חלב או שמנת 5 חלבון ביצה300 גר' קמח150 גר' פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות במיוחד.אופן ההכנה:להקציף במיקסר בעזרת גיטרה למסה שומנית את החמאה והסוכר עד להכפלת הנפח. לסירוגין יש ליצוק את חלבון הביצה והקמח עד לבליעה מלאה. להוציא מהמיקסר ולקפל פנימה את הפירות המסוכרים.להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול, ולזלף רוזטות דמויות מקרון על נייר פרגמנט.להעביר את נייר הפרגמנט למגש אפייה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ- 20 דקותלצנן את העוגיות.ניתן להדביק אחת לשנייה עם מעט ריבה מעורבת.הצעת הגשה:2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות .1 כוס מים 1 כוס יין אדום קורט קינמון 2 כפות סוכר1 כף קורנפלור מדולל ב- 1/4 כוס מיםאופן ההכנה:לבשל את כל המרכיבים בסיר עד לרתיחה וריכוך.להוסיף את הקורנפלור עד לרתיחה נוספת ולהוציא מהאש.להעביר לכלי מכוסה ועטוף.הרכבת המנה:להניח על צלחת הגשה 3 מקרון בולו.לזרות מעל מעט אבקת סוכר ומעט רוטב פסיפלורה.בדופן הצלחת ליצוק מעט קוביות אגסים ורוטב יין אדום.ניתן להוסיף כדור סורבה פירות ולהגיש.צילום דניאל לילה

חומרים:
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
160 גר' סוכר
50 סמ"ק חלב או שמנת
5 חלבון ביצה
300 גר' קמח
150 גר' פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות במיוחד.

אופן ההכנה:
להקציף במיקסר בעזרת גיטרה למסה שומנית את החמאה והסוכר עד להכפלת הנפח. לסירוגין יש ליצוק את חלבון הביצה והקמח עד לבליעה מלאה.
להוציא מהמיקסר ולקפל פנימה את הפירות המסוכרים.
להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול, ולזלף רוזטות דמויות מקרון על נייר פרגמנט.
להעביר את נייר הפרגמנט למגש אפייה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות
לצנן את העוגיות.
ניתן להדביק אחת לשנייה עם מעט ריבה מעורבת.

הצעת הגשה:
2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות .
1 כוס מים
1 כוס יין אדום
קורט קינמון
2 כפות סוכר
1 כף קורנפלור מדולל ב- 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:
לבשל את כל המרכיבים בסיר עד לרתיחה וריכוך.
להוסיף את הקורנפלור עד לרתיחה נוספת ולהוציא מהאש.
להעביר לכלי מכוסה ועטוף.

הרכבת המנה:
להניח על צלחת הגשה 3 מקרון בולו.
לזרות מעל מעט אבקת סוכר ומעט רוטב פסיפלורה.
בדופן הצלחת ליצוק מעט קוביות אגסים ורוטב יין אדום.
ניתן להוסיף כדור סורבה פירות ולהגיש.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר