קינוח איטלקי ממוצא סיציליאני במרקם ברדי של גרגרי קרח עדינים
מצרכים:
1 מעדן מילקי
0.5 קילו גלידת שוקולד בלגי
1/2 בקבוק ליקר שוקולד
1/2 בקבוק פינה קולדה
¼ כוס סירופ שוקולד לבן
וופלים בטעם שוקולד
קוקוס
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח.
מוסיפים את כל המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.
הצעת הגשה:
יוצקים לכוס שמפניה ומגישים עם וופל שוקולד.
מפזרים מעל קוקוס.
זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון
052-2457843 www.zivmanor.co.il