טראפלס שוקולד לבן בציפוי קוקוס על מצע יוגורט ובננה

חומרים להכנת 4 מנות:100 גרם שוקולד לבן מגורר100 גרם שמנת – אחוז שומן גבוה3 כפות סוכר4 כפות קוקוס200 סמ"ק יוגורט עדין בטעם ניטראלי2 בננותעלי מנטה לקישוטאופן ההכנהלהביא לרתיחה עדינה את השמנת והסוכר.להסיר מהבישול.להוסיף את השוקולד פנימה, לערבב היטב, ולצנן.ליצור טראפלס בצורת פטריה לטבול היטב בקוקוס.לרסק במעבד את היוגורט עם הבננה (אפשר לחזק צבע עם צבע מאכל צהוב טבעי מסוג אנטו).הגשה:לצקת על הצלחת את היוגורט.להניח את הפטריה.לקשט במנטה.להגיש עם כפית.שף מאסטר קובי מזרחי, הוא יו"ר המכון הישראלי לקולינריה יישומית

חומרים להכנת 4 מנות:
100 גרם שוקולד לבן מגורר
100 גרם שמנת – אחוז שומן גבוה
3 כפות סוכר
4 כפות קוקוס
200 סמ"ק יוגורט עדין בטעם ניטראלי
2 בננות
עלי מנטה לקישוט

אופן ההכנה
להביא לרתיחה עדינה את השמנת והסוכר.
להסיר מהבישול.
להוסיף את השוקולד פנימה, לערבב היטב, ולצנן.
ליצור טראפלס בצורת פטריה לטבול היטב בקוקוס.
לרסק במעבד את היוגורט עם הבננה (אפשר לחזק צבע עם צבע מאכל צהוב טבעי מסוג אנטו).

הגשה:
לצקת על הצלחת את היוגורט.
להניח את הפטריה.
לקשט במנטה.
להגיש עם כפית.

שף מאסטר קובי מזרחי, הוא יו"ר המכון הישראלי לקולינריה יישומית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר