גביע מעדן שמנת ותותים

חומרים:200 גר' גבינת שמנת טבעית 30% של מחלבות גדשקית סוכר וניל100 גר' סוכרכף ליקר תפוזים/ליקר שקדיםגרידת מתפוז אחד100 גר' שבבי שקדים מולבניםחצי קילו תותים, חצוייםעלי נענע משני גבעוליםאופן ההכנה:מערבבים היטב את כל החומרים ביחד מלבד התותים. מסדרים בכוסות אישיות או בכלי הגשה מרכזי שקוף.את התותים מסדרים סביב הדפנות. יוצקים את הבלילה בעזרת שק זילוף בפנים הכוס או הכלי עד לכיסוי מוחלט של התותים. ניתן לפזר גם תותים נוספים ועלי נענע לקישוט.

חומרים:
200 גר' גבינת שמנת טבעית 30% של מחלבות גד
שקית סוכר וניל
100 גר' סוכר
כף ליקר תפוזים/ליקר שקדים
גרידת מתפוז אחד
100 גר' שבבי שקדים מולבנים
חצי קילו תותים, חצויים
עלי נענע משני גבעולים

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים ביחד מלבד התותים.
מסדרים בכוסות אישיות או בכלי הגשה מרכזי שקוף.
את התותים מסדרים סביב הדפנות.
יוצקים את הבלילה בעזרת שק זילוף בפנים הכוס או הכלי עד לכיסוי מוחלט של התותים.
ניתן לפזר גם תותים נוספים ועלי נענע לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר