למימונה – רול סושי תמרים מיובשים ופירות העונה

מצרכים ל- 2 רולים, מתכון ל- 4 סועדים:16 תמרים מיובשים ומגולענים1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות 1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות200 מל' שמנת מתוקה 1 כפית אבקת סוכר 2 כפות קוקוס קלויאופן הכנה הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומכניסים למקרר לחצי שעה. אופן הכנת דף תמרים מיובשים:על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר. מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד. בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך הופכים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר.מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת ומסדרים את הפירות בסדר הרצוי.מתחילים בעדינות בגלגול הרול ומהדקים בעדינות.מפזרים מעל קוקוס קלוי וחותכים למנות רצויות.צילום דן פרץ

מצרכים ל- 2 רולים, מתכון ל- 4 סועדים:
16 תמרים מיובשים ומגולענים
1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות
1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות
200 מל' שמנת מתוקה
1 כפית אבקת סוכר
2 כפות קוקוס קלוי

אופן הכנה הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומכניסים למקרר לחצי שעה.

אופן הכנת דף תמרים מיובשים:
על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר. מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד.
בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך הופכים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר.
מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת ומסדרים את הפירות בסדר הרצוי.
מתחילים בעדינות בגלגול הרול ומהדקים בעדינות.
מפזרים מעל קוקוס קלוי וחותכים למנות רצויות.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר