קראמבל שוקולד לבן ותותים

מצרכים לקרם שוקולד לבן: 1 ליטר שמנת מתוקה150 סמ"ק חלב.2 כפות בנפייבר50 גר' סוכר3 חלמונים מביצים בגודל L1 כף קמח200 גר' שוקולד לבןמצרכים לקראמבל:40 גר' חמאה40 גר' סוכר70 גר' קמחמצרכים לקרם תותים:1 כוס תותים טריים וחתוכים1 כוס סוכראופן ההכנה לקרם שוקולד לבן:מרתיחים את החלב, תוך כדי רתיחה מוסיפים את החלמונים והקמח ומבשלים עד בעבוע, בערך כדקה.מורידים מהאש ומוסיפים בנפייבר ושוקולד לבן, מערבבים עד להמסה של השוקולד (כ- 4 דקות)מכניסים למקרר לקירור למשך 3 שעות. לאחר שלוש שעות כשהתערובת קרה, מקציפים ליטר שמנת מתוקה ומקפלים לתוך הקרם.אופן הכנת הקראמבל:מערבבים במערבל מזון את כל החומרים לקראמבל עד לקבלת פירורים גסים. אופים כ- 20 דקות בתנור ב- 170 מעלות עד שהפירורים אפויים.אופן ההכנה לרוטב תותים:מרתיחים ביחד את התותים והסוכר, מקררים במשך שעה במקרר עד להגעה לטמפרטורת החדר.טוחנים בבלנדר עד שמקבלים מרקם כמעט אחיד (אבל לא אחיד).הגשה:ממלאים 3/4 כוס בקרם שוקולד לבן, מוזגים מעט רוטב תותים.מפזרים קראמבל מעל.צילום דניאל לילה

מצרכים לקרם שוקולד לבן:
1 ליטר שמנת מתוקה
150 סמ"ק חלב.
2 כפות בנפייבר
50 גר' סוכר
3 חלמונים מביצים בגודל L
1 כף קמח
200 גר' שוקולד לבן

מצרכים לקראמבל:
40 גר' חמאה
40 גר' סוכר
70 גר' קמח

מצרכים לקרם תותים:
1 כוס תותים טריים וחתוכים
1 כוס סוכר

אופן ההכנה לקרם שוקולד לבן:
מרתיחים את החלב, תוך כדי רתיחה מוסיפים את החלמונים והקמח ומבשלים עד בעבוע, בערך כדקה.
מורידים מהאש ומוסיפים בנפייבר ושוקולד לבן, מערבבים עד להמסה של השוקולד (כ- 4 דקות)
מכניסים למקרר לקירור למשך 3 שעות.
לאחר שלוש שעות כשהתערובת קרה, מקציפים ליטר שמנת מתוקה ומקפלים לתוך הקרם.

אופן הכנת הקראמבל:
מערבבים במערבל מזון את כל החומרים לקראמבל עד לקבלת פירורים גסים.
אופים כ- 20 דקות בתנור ב- 170 מעלות עד שהפירורים אפויים.

אופן ההכנה לרוטב תותים:
מרתיחים ביחד את התותים והסוכר, מקררים במשך שעה במקרר עד להגעה לטמפרטורת החדר.
טוחנים בבלנדר עד שמקבלים מרקם כמעט אחיד (אבל לא אחיד).

הגשה:
ממלאים 3/4 כוס בקרם שוקולד לבן, מוזגים מעט רוטב תותים.
מפזרים קראמבל מעל.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר