קרמבל פירות העונה עם פירורי סוכר גולדן פריכים

מרכיבים עבור 6 מנות: 1 נקטרינה1 שזיף1 אפרסק1 תפוח עץ4 כפות סוכר גולדן של "סוגת"20 גרם חמאה1 כפית ג'ינג'ר קצוץמצרכים לפירורים הפריכים:1 כוס קמח½ כוס סוכר גולדן של "סוגת"½ כפית קינמון100 גרם חמאה1 כפית שקדים טחוניםאופן ההכנה: מכינים את הפירורים הפריכים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות מן החמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר גולדן וג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ עוד כ 2 דקות ומסירים מהאש. ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.הגשה:מגישים חם, מומלץ עם גלידת וניל איכותית.צילום דן פרץ

מרכיבים עבור 6 מנות:
1 נקטרינה
1 שזיף
1 אפרסק
1 תפוח עץ
4 כפות סוכר גולדן של "סוגת"
20 גרם חמאה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

מצרכים לפירורים הפריכים:
1 כוס קמח
½ כוס סוכר גולדן של "סוגת"
½ כפית קינמון
100 גרם חמאה
1 כפית שקדים טחונים

אופן ההכנה:
מכינים את הפירורים הפריכים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים.
מוסיפים קוביות מן החמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.
חותכים את הפירות לשישיות.
מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות.
מוסיפים סוכר גולדן וג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ עוד כ 2 דקות ומסירים מהאש.
ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).
מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.

הגשה:
מגישים חם, מומלץ עם גלידת וניל איכותית.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר