פודינג בננה וקוקוס מאודה – Kanom Gluay Prayook

מתכון ל- 4 מנות:חומרים:1.5 כוסות קמח אורז1/2 כוס סוכר דקלים1/2 כוס סוכר לבן1 כפית מלח2 כוסות קרם קוקוס3 כוסות בננות בשלות מאד (קליפה שחורה)1 יח' חלבון, מוקצף לקצף יציב1 כוס בשר קוקוס טרי מגורד1 יח' עלה בננה (לריפוד התבנית)אופן ההכנה:משמנים תבנית / רינג בקוטר 23 ס"מ במעט שמן צמחי. חותכים עיגול בקוטר דומה מעלה הבננה ומניחים בתחתית התבנית, משמנים גם אותו. במיכל מעבד המזון מעבדים את הסוכרים, קרם הקוקוס והמלח, עד שהסוכרים נמסים. מוסיפים את קמח האורז תוך עבודת המעבד. מעבירים לקערת ערבוב רחבה. במיכל מעבד המזון מרסקים את הבננות בפולסים לקבלת מחית, ומוסיפים אותה לתערובת קרם הקוקוס. מקפלים את הקוקוס המגורד ואת החלבון המוקצף (שליש בכל פעם), לתוך התערובת.מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ומאדים במשך 45 דקות לערך, או עד שקיסם הננעץ במרכז הפודינג יוצא יבש.מגישים פרוסות מהפודינג עם שבבי קוקוס טרי מעל וזרעי שומשום קלויים מעורבים בסוכר.

מתכון ל- 4 מנות:

חומרים:
1.5 כוסות קמח אורז
1/2 כוס סוכר דקלים
1/2 כוס סוכר לבן
1 כפית מלח
2 כוסות קרם קוקוס
3 כוסות בננות בשלות מאד (קליפה שחורה)
1 יח' חלבון, מוקצף לקצף יציב
1 כוס בשר קוקוס טרי מגורד
1 יח' עלה בננה (לריפוד התבנית)

אופן ההכנה:
משמנים תבנית / רינג בקוטר 23 ס"מ במעט שמן צמחי.
חותכים עיגול בקוטר דומה מעלה הבננה ומניחים בתחתית התבנית, משמנים גם אותו.
במיכל מעבד המזון מעבדים את הסוכרים, קרם הקוקוס והמלח, עד שהסוכרים נמסים. מוסיפים את קמח האורז תוך עבודת המעבד.
מעבירים לקערת ערבוב רחבה.
במיכל מעבד המזון מרסקים את הבננות בפולסים לקבלת מחית, ומוסיפים אותה לתערובת קרם הקוקוס.
מקפלים את הקוקוס המגורד ואת החלבון המוקצף (שליש בכל פעם), לתוך התערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ומאדים במשך 45 דקות לערך, או עד שקיסם הננעץ במרכז הפודינג יוצא יבש.
מגישים פרוסות מהפודינג עם שבבי קוקוס טרי מעל וזרעי שומשום קלויים מעורבים בסוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר