קינוח מרשים שמוכן תוך דקות. סנדביץ' של שתי עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות שמחבקות כדור גלידה ושקועות באמבט שוקולד.
חומרים (4 מנות):
לעוגיות:
200 גרם חמאה רכה
60 גרם סוכר לבן
120 גרם סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
300 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס מיני קוקיס שוקולד צ'יפס
למגדל:
גלידה איכותית, מומלץ וניל
לבריכת שוקולד:
100 גרם אגו שוקולד מריר 60%
150 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את החמאה והסוכרים.
מוסיפים את הקמח ואז את שאר החומרים.
יוצרים כדורים גדולים עם כף ומניחים בתבנית.
אופים בתנור במשך 7-8 דקות בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש.
לבריכת שוקולד:
מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד לשמנת, מערבבים היטב.
לבניית המנה:
לוקחים צלחת עמוקה, יוצקים שוקולד חמים.
מניחים עוגייה ומעליה כדור גלידה, עוגייה, כדור גלידה ועוגייה אחרונה לתחימת המגדל.
בוזקים אבקת סוכר מעל הכל.
צילום דני לרנר