קרמבו לוטוס

גרסה ביתית וקלה מאוד להכנה לממתק הילדות האהוב. חומרים לכ-30 קרמבואים קטנים:15 עוגיות לוטוס חצויות5 חלבונים (175 גרם) מביצים גדולות1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכרקורט מלח1 כפית תמצית וניללציפוי:1 צנצנת ממרח לוטוס (400 גרם)אופן ההכנה:מסדרים את חצאי העוגיות בתבנית או בצלחת הגשה.מכינים מרנג ומרכיבים:שמים בקערה חלבונים, סוכר ומלח ומניחים מעל בן מארי. מחממים תוך כדי טריפה כ-5 דקות עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע (או מגיעה ל-65 מעלות במד-חום). מעבירים את תערובת החלבונים לקערת מיקסר, מוסיפים תמצית וניל ומקציפים 10-8 דקות במהירות גבוהה עד שהקערה קרה למגע ומתקבל קצף (מרנג) גמיש ומבריק. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ ומזלפים על גבי חצאי העוגיות גובה 5-4 ס"מ. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.מצפים:מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב ומעבירים לכלי צר וגבוה. טובלים כל קרמבו בממרח הנוזלי, מניחים לשאריות הממרח לטפטף חזרה אל הכלי ומניחים על גבי רשת שתחתיה מונח נייר אפייה. שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקררצילום דניה ויינר

גרסה ביתית וקלה מאוד להכנה לממתק הילדות האהוב.

חומרים לכ-30 קרמבואים קטנים:
15 עוגיות לוטוס חצויות
5 חלבונים (175 גרם) מביצים גדולות
1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל

לציפוי
:
1 צנצנת ממרח לוטוס (400 גרם)

אופן ההכנה:
מסדרים את חצאי העוגיות בתבנית או בצלחת הגשה.
מכינים מרנג ומרכיבים:
שמים בקערה חלבונים, סוכר ומלח ומניחים מעל בן מארי.
מחממים תוך כדי טריפה כ-5 דקות עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע (או מגיעה ל-65 מעלות במד-חום).
מעבירים את תערובת החלבונים לקערת מיקסר, מוסיפים תמצית וניל ומקציפים 10-8 דקות במהירות גבוהה עד שהקערה קרה למגע ומתקבל קצף (מרנג) גמיש ומבריק.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ ומזלפים על גבי חצאי העוגיות גובה 5-4 ס"מ.
מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.

מצפים:
מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב ומעבירים לכלי צר וגבוה. טובלים כל קרמבו בממרח הנוזלי, מניחים לשאריות הממרח לטפטף חזרה אל הכלי ומניחים על גבי רשת שתחתיה מונח נייר אפייה.
שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקרר

צילום דניה ויינר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר