מלבי טבעוני מבוסס על חלב קוקוס

המלבי מוגש עם טופינג סירופ מלבי עם תות שדה, בליווי מישמש מיובש בשמש, קוקוס בוטנים מלוחים ופיסטוק סיציליאני.חומרים:שתי פחיות חלב קוקוס800 מ"ל מים200 גרם סוכר100 גרם קורנפלור מומס במעט חלב קוקוסמי פריחת הדרים או מי וורדיםאופן ההכנה:מביאים לרתיחה איטית את הסוכר, המים וחלב הקוקוס.מוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את הקורנפלור המומס.כשהתערובת מסמיכה מורידים מהאש.מוסיפים מי פריחת הדרים (או מי וורדים).מעבירים לכלים אישיים ומצננים כמה שעות להתייצבות.רעיונות להגשה :סירופ מלאבי קלאסי קנוי למי שאוהבסירופ קרמל רוטב פירות יער/דובדבניםתוספת שברי בוטנים/פיסטוקים, פתיתי קוקוס, או רצועות ג'וליינים של לדר (משמש מיובש)רשת ג'לה: הרואה 45 פינת בן גוריון 108 ר"ג, 074-7042800, שכונת אזורים, רחובות 074-7045665

המלבי מוגש עם טופינג סירופ מלבי עם תות שדה, בליווי מישמש מיובש בשמש, קוקוס בוטנים מלוחים ופיסטוק סיציליאני.

חומרים:
שתי פחיות חלב קוקוס
800 מ"ל מים
200 גרם סוכר
100 גרם קורנפלור מומס במעט חלב קוקוס
מי פריחת הדרים או מי וורדים

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה איטית את הסוכר, המים וחלב הקוקוס.
מוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את הקורנפלור המומס.
כשהתערובת מסמיכה מורידים מהאש.
מוסיפים מי פריחת הדרים (או מי וורדים).
מעבירים לכלים אישיים ומצננים כמה שעות להתייצבות.

רעיונות להגשה :
סירופ מלאבי קלאסי קנוי למי שאוהב
סירופ קרמל
רוטב פירות יער/דובדבנים
תוספת שברי בוטנים/פיסטוקים, פתיתי קוקוס, או רצועות ג'וליינים של לדר (משמש מיובש)

רשת ג'לה: הרואה 45 פינת בן גוריון 108 ר"ג, 074-7042800, שכונת אזורים, רחובות 074-7045665

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר