רולדות תמרים עם פיסטוקים וליים

מרכיבים:20 תמרים מסוג מג'הול מגולעניםכוס אגוזי מלךחצי כוס פיסטוקקליפה מגורדת מליים אחדתערובת של אגוזי מלך ופיסטוקים חצי טחוניםאופן ההכנה:שמים את כל המרכיבים מלבד התערובת במעבד מזון.טוחנים למרקם חלק אבל שישארו קצת חתיכות מהאגוזים והפיסטוקים.מוציאים את העיסה, ומחלקים ל- 3 גלילים.מגלגלים כל גליל בתערובת האגוזים והפיסטוקים.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לכמה שעות למקפיא.מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.גיל הררי, סדנאות בישול, קייטרינג בריא לאירועים, שירות שף עד הבית, 054-6635983, גם בפייסבוק

מרכיבים:
20 תמרים מסוג מג'הול מגולענים
כוס אגוזי מלך
חצי כוס פיסטוק
קליפה מגורדת מליים אחד
תערובת של אגוזי מלך ופיסטוקים חצי טחונים

אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים מלבד התערובת במעבד מזון.
טוחנים למרקם חלק אבל שישארו קצת חתיכות מהאגוזים והפיסטוקים.
מוציאים את העיסה, ומחלקים ל- 3 גלילים.
מגלגלים כל גליל בתערובת האגוזים והפיסטוקים.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לכמה שעות למקפיא.
מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.

גיל הררי, סדנאות בישול, קייטרינג בריא לאירועים, שירות שף עד הבית, 054-6635983, גם בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר