אפרסמון במילוי פלאן עם אייריש קרים ושוקולד לבן ומשקה מוחיטו

חומרים ל- 5 מנות:כלי קוקוט5 יח' אפרסמון3 ביצים כוס חלב1 כפית תמצית וניל½ כוס סוכר2 כפות אייריש קרים50 גרם שוקולד לבןחומרים למשקה מוחיטו:תוכן האפרסמון10 עלי נענעלימון מקולף½ כוס רוםכוס קרחאופן הכנת האפרסמון:מרוקנים את תוכן האפרסמון ושומרים אותו בצד למוחיטו (משקה).מרתיחם את החלב, סוכר, וניל והאירייש קרים.לאחר רתיחה מכבים את הכיריים.במקביל טורפים את הביצים.עושים השוואת טמפרטורות בין הביצים לנוזל, ומחברים ביחד לנוזל החם.מוסיפים את השוקולד הלבן לנוזל.את האפרסמון שמים בקוקוט (כלי) וממלאים אותו ברוטב החם.שמים את האפרסמון בתבנית עם מים חמים ואופים בחום של 140 מעלות במשך 45 דקות.   אופן הכנה משקה מוחיטו:מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד שהקרח נהיה גרוס.מוזגים לכוסות "שוטים".   הגשה:מניחים את האפרסמון והמשקה על צלחת מעוצבת.צילום מנדל זאב

חומרים ל- 5 מנות:
כלי קוקוט
5 יח' אפרסמון
3 ביצים
כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
½ כוס סוכר
2 כפות אייריש קרים
50 גרם שוקולד לבן

חומרים למשקה מוחיטו:
תוכן האפרסמון
10 עלי נענע
לימון מקולף
½ כוס רום
כוס קרח

אופן הכנת האפרסמון:
מרוקנים את תוכן האפרסמון ושומרים אותו בצד למוחיטו (משקה).
מרתיחם את החלב, סוכר, וניל והאירייש קרים.
לאחר רתיחה מכבים את הכיריים.
במקביל טורפים את הביצים.
עושים השוואת טמפרטורות בין הביצים לנוזל, ומחברים ביחד לנוזל החם.
מוסיפים את השוקולד הלבן לנוזל.
את האפרסמון שמים בקוקוט (כלי) וממלאים אותו ברוטב החם.
שמים את האפרסמון בתבנית עם מים חמים ואופים בחום של 140 מעלות במשך 45 דקות.

 

אופן הכנה משקה מוחיטו:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד שהקרח נהיה גרוס.
מוזגים לכוסות "שוטים".

 

הגשה:
מניחים את האפרסמון והמשקה על צלחת מעוצבת.

צילום מנדל זאב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר