קאפקייקס שוקולד במילוי כדורי לינדור

Gal's Cupcakes מציעה מתכון מנצח לקאפקייקס שוקולד במילוי כדורי לינדור. הפרלינים של "לינדור" הינם כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב. הפרלינים מגיעים בשלושה טעמים: לינדור חלב, לינדור 60% מוצקי קקאו, לינדור אסורטד המשלב מגוון טעמים של חלב, אגוז, לבן ומריר. לצורך המתכון ניתן להשתמש באיזה פרלין שבוחרים לפי הטעם, ואפשר גם להכין במגוון טעמים. מצרכים לקאפקייקס – כ-40 יחידות:2 ביצים2 כוסות סוכר200 גר׳ מרגרינה רכה (לא מלוחה)2.5 כוסות קמח תופח (חב׳ קמח אסם קטנה)2 אשל (לבן 4.5%)כפית סודה לשתיה2 כפות קקאו כפית תמצית רום של מקורמיקלמילוי: כדורי שוקולד לינדור קפואים- 1 לכל קאפקייקסלגנאש: חצי כוס שמנת מתוקה150 גר׳ שוקולד מריר משובח של לינדטלקישוט: מיכל שמנת מתוקה להקצפה2 כפות גדושות אבקת סוכר2 כפות אבקת פודינג וניל2 כפות אבקת פודינג שוקולדאופן ההכנה: מכניסים את כדורי שוקולד לינדור למקפיא לכמה שעות.בקערת מיקסר מערבבים היטב את הביצים עם הסוכר, ואחרי מספר דקות מוסיפים את המרגרינה הרכה.ממשיכים לערבב היטב לתערובת חלקה ותפוחה.מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח, סודה לשתיה, אשל, קקאו ותמצית רום. מפעילים את המיקסר שוב במהירות בינונית רק עד שהתערובת מתחברת, נזהרים מערבוב יתר.מניחים מנג׳טים בתבנית שקעים וממלאים כל אחד עד קצת מעל החצי.ניתן גם לאפות במנג׳טים קשיחים שאינם מצריכים תבניות שקעים.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-15 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.אחרי שהקאפקייקס יוצאים מהתנור ממתינים כ-10 דקות (חשוב שהקאפקייקס יהיו חמימים אך לא רותחים).בעזרת סכין או מספריים חורצים איקס בראש הקאפקייק ודוחפים בעדינות כדור שוקולד לינדור פנימה.ממתינים לקירור מלא של הקאפקייקס ומקשטים.ניתן לטבול כל קאפקייק בגאנש שוקולד (מרתיחים שמנת מתוקה במיקרו, וממיסים פנימה שוקולד מריר משובח של לינדט).מעל אפשר לעטר בקצפת עם פודינג וניל, שוקולד, ריבת חלב ועוד.להשיג אצל Gal's Cupcakes 054-4416147באינטסגרם: gals_insta או בפייסבוקבונבוניירת לינדור להשיג בחנויות מובחרות ברחבי הארץצילום מוטי פישביין

Gal's Cupcakes מציעה מתכון מנצח לקאפקייקס שוקולד במילוי כדורי לינדור.
הפרלינים של "לינדור" הינם כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב. הפרלינים מגיעים בשלושה טעמים: לינדור חלב, לינדור 60% מוצקי קקאו, לינדור אסורטד המשלב מגוון טעמים של חלב, אגוז, לבן ומריר. לצורך המתכון ניתן להשתמש באיזה פרלין שבוחרים לפי הטעם, ואפשר גם להכין במגוון טעמים.

מצרכים לקאפקייקס – כ-40 יחידות:
2 ביצים
2 כוסות סוכר
200 גר׳ מרגרינה רכה (לא מלוחה)
2.5 כוסות קמח תופח (חב׳ קמח אסם קטנה)
2 אשל (לבן 4.5%)
כפית סודה לשתיה
2 כפות קקאו
כפית תמצית רום של מקורמיק

למילוי:
כדורי שוקולד לינדור קפואים- 1 לכל קאפקייקס

לגנאש:
חצי כוס שמנת מתוקה
150 גר׳ שוקולד מריר משובח של לינדט

לקישוט:
מיכל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כפות אבקת פודינג וניל
2 כפות אבקת פודינג שוקולד

אופן ההכנה:
מכניסים את כדורי שוקולד לינדור למקפיא לכמה שעות.
בקערת מיקסר מערבבים היטב את הביצים עם הסוכר, ואחרי מספר דקות מוסיפים את המרגרינה הרכה.
ממשיכים לערבב היטב לתערובת חלקה ותפוחה.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח, סודה לשתיה, אשל, קקאו ותמצית רום.
מפעילים את המיקסר שוב במהירות בינונית רק עד שהתערובת מתחברת, נזהרים מערבוב יתר.
מניחים מנג׳טים בתבנית שקעים וממלאים כל אחד עד קצת מעל החצי.
ניתן גם לאפות במנג׳טים קשיחים שאינם מצריכים תבניות שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-15 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.
אחרי שהקאפקייקס יוצאים מהתנור ממתינים כ-10 דקות (חשוב שהקאפקייקס יהיו חמימים אך לא רותחים).
בעזרת סכין או מספריים חורצים איקס בראש הקאפקייק ודוחפים בעדינות כדור שוקולד לינדור פנימה.
ממתינים לקירור מלא של הקאפקייקס ומקשטים.
ניתן לטבול כל קאפקייק בגאנש שוקולד (מרתיחים שמנת מתוקה במיקרו, וממיסים פנימה שוקולד מריר משובח של לינדט).
מעל אפשר לעטר בקצפת עם פודינג וניל, שוקולד, ריבת חלב ועוד.

להשיג אצל Gal's Cupcakes 054-4416147
באינטסגרם: gals_insta או בפייסבוק
בונבוניירת לינדור להשיג בחנויות מובחרות ברחבי הארץ

צילום מוטי פישביין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר