אגסים מבושלים ביין עם ברי פקאן חם

חומרים ל-6 סועדים:6 אגסים מקולפים חצויים ונטולי גרעינים1 בקבוק יין לבןמקל וניל חצוי לאורךכוס סוכר300 גרם גבינת ברי פקאןצרור עלי רוקטבלסמי מצומצםאופן ההכנה:בסיר גדול מבשלים את האגסים ביין, הסוכר והווניל – 20 דקות מרתיחה.מסדרים בתבנית את חצאי האגסים, כאשר הצד החצוי כלפי מעלה.על כל חצי אגס מניחים פרוסה דקה של ברי פקאן.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 4 דקות.הגשה:מסדרים מעט עלי רוקט על צלחת אישית.מניחים שני חצאי אגס עם גבינה על כל צלחת.מקשטים במעט חומץ בלסמי מצומצם.   צילום נועה גל

חומרים ל-6 סועדים:
6 אגסים מקולפים חצויים ונטולי גרעינים
1 בקבוק יין לבן
מקל וניל חצוי לאורך
כוס סוכר
300 גרם גבינת ברי פקאן
צרור עלי רוקט
בלסמי מצומצם

אופן ההכנה:
בסיר גדול מבשלים את האגסים ביין, הסוכר והווניל – 20 דקות מרתיחה.
מסדרים בתבנית את חצאי האגסים, כאשר הצד החצוי כלפי מעלה.
על כל חצי אגס מניחים פרוסה דקה של ברי פקאן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 4 דקות.

הגשה:
מסדרים מעט עלי רוקט על צלחת אישית.
מניחים שני חצאי אגס עם גבינה על כל צלחת.
מקשטים במעט חומץ בלסמי מצומצם.

 

צילום נועה גל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר