חומרים ל-6 סועדים:
6 אגסים מקולפים חצויים ונטולי גרעינים
1 בקבוק יין לבן
מקל וניל חצוי לאורך
כוס סוכר
300 גרם גבינת ברי פקאן
צרור עלי רוקט
בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
בסיר גדול מבשלים את האגסים ביין, הסוכר והווניל – 20 דקות מרתיחה.
מסדרים בתבנית את חצאי האגסים, כאשר הצד החצוי כלפי מעלה.
על כל חצי אגס מניחים פרוסה דקה של ברי פקאן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 4 דקות.
הגשה:
מסדרים מעט עלי רוקט על צלחת אישית.
מניחים שני חצאי אגס עם גבינה על כל צלחת.
מקשטים במעט חומץ בלסמי מצומצם.
צילום נועה גל