דואט אגסים מבושלים ביינות שרדונה ומרלו

מצרכים ל- 6 מנות 12 יחידות אגסים בשלים קטנים ומוצקים קלופים חצי ליטר יין מרלו חצי ליטר יין שרדונה 2 כוסות סוכר 10 מקלות קינמון 10 גרם ציפורן שלם 10 גרם פלפל אנגלי שלם אופן ההכנהבשני סירים נפרדים מבשלים בראשון יין מרלו כוס סוכר מקל קינמון מחצית הציפורן ומחצית הפלפל בסיר השני מוזגים את יין השרדונה ואת יתר התבלינים והסוכר מוסיפים לכל סיר 6 אגסים ומבשלים כחצי שעה על להבה בינוניתמניחים על צלחת הגשה אגס אחד מכל סוג ומעטרים בעלי מנטה הגשהמניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג מוזגים מעט מהנוזל ומקשטים במקל קינמון ועלי מנטה

מצרכים ל- 6 מנות
12 יחידות אגסים בשלים קטנים ומוצקים קלופים
חצי ליטר יין מרלו
חצי ליטר יין שרדונה
2 כוסות סוכר
10 מקלות קינמון
10 גרם ציפורן שלם
10 גרם פלפל אנגלי שלם

אופן ההכנה
בשני סירים נפרדים מבשלים בראשון יין מרלו כוס סוכר מקל קינמון מחצית הציפורן ומחצית הפלפל בסיר השני מוזגים את יין השרדונה ואת יתר התבלינים והסוכר מוסיפים לכל סיר 6 אגסים ומבשלים כחצי שעה על להבה בינונית
מניחים על צלחת הגשה אגס אחד מכל סוג ומעטרים בעלי מנטה

הגשה
מניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג מוזגים מעט מהנוזל ומקשטים במקל קינמון ועלי מנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר