גספאצ'ו מנגו בזיליקום

מצרכים2 יחידות מנגו מסוג מאיה 1 כוס יין לבן חצי יבשצרור עלי בזיליקוםכף סוכר חום 2 כוסות קרחוניםאופן ההכנהקולפים את המנגו וחותכים לרצועותמעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון ומוסיפים את היין תוך כדי עירבוב מוזגים לכוסות הגשה ומעטרים בכיתרי בזיליקום

מצרכים
2 יחידות מנגו מסוג מאיה
1 כוס יין לבן חצי יבש
צרור עלי בזיליקום
כף סוכר חום
2 כוסות קרחונים

אופן ההכנה
קולפים את המנגו וחותכים לרצועות

מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון

ומוסיפים את היין תוך כדי עירבוב

מוזגים לכוסות הגשה ומעטרים בכיתרי בזיליקום



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר