גספאצ'ו אבטיח קמפארי

מצרכיםחצי אבטיח בינוני 1 כוס קמפארי2 כפת סוכר 2 כוסות קרח 5 יחידות מקלות קינמוןאופן ההכנהמעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון מוזגים לקערות הגשה ומקשטים במקלות קינמון

מצרכים
חצי אבטיח בינוני
1 כוס קמפארי
2 כפת סוכר
2 כוסות קרח
5 יחידות מקלות קינמון

אופן ההכנה
מעבדים את כל המרכיבים

במעבד מזון מוזגים לקערות הגשה

ומקשטים במקלות קינמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר