אגסים מבושלים ביין אדום לצד קציפת מסקרפונה

מתכון ל-4 סועדיםרכיבים1 ליטר יין אדום1 כוס מים250 גרם סוכר1 מקל ונילמעט גרידת תפוז1 מקל קינמון1 כוכב אניס200 גרם פירות יער.6 אגסים בינוניים שלמים וקלופיםרכיבים לקציפת המסקרפונה100 גרם גבינת מסקרפונהחצי ליטר שמנת מתוקה1 כף פודינג וניל100 גרם סוכראופן הכנהמרתיחים בסיר את האגסים עם כל הרכיבים האחרים, פרט לפירות היער.לאחר הרתיחה מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות ומסירים מהאש.מוציאים את האגסים מהסיר וממשיכים לבשל את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.מוסיפים את פירות היער ומבשלים כ-3-2 דקות ומסירים מהאש.אופן הכנת קציפת מסקרפונהמקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.מוסיפים את גבינת המסקרפונה והפודינג באופן איטי והדרגתי עד לקבלת מרקם אחיד.אופן הגשהחוצים את האגסים לאורכם, מוציאים את הליבה ומניחים על צלחת.מניחים כדור מקציפת המסקרפונה ויוצקים מרוטב היין האדום ופירות היער.

מתכון ל-4 סועדים

רכיבים
1 ליטר יין אדום
1 כוס מים
250 גרם סוכר
1 מקל וניל
מעט גרידת תפוז
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
200 גרם פירות יער.
6 אגסים בינוניים שלמים וקלופים

רכיבים לקציפת המסקרפונה
100 גרם גבינת מסקרפונה
חצי ליטר שמנת מתוקה
1 כף פודינג וניל
100 גרם סוכר

אופן הכנה
מרתיחים בסיר את האגסים עם כל הרכיבים האחרים, פרט לפירות היער.

לאחר הרתיחה מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות ומסירים מהאש.

מוציאים את האגסים מהסיר וממשיכים לבשל את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.

מוסיפים את פירות היער ומבשלים כ-3-2 דקות ומסירים מהאש.

אופן הכנת קציפת מסקרפונה
מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים את גבינת המסקרפונה והפודינג באופן איטי והדרגתי עד לקבלת מרקם אחיד.

אופן הגשה
חוצים את האגסים לאורכם, מוציאים את הליבה ומניחים על צלחת.

מניחים כדור מקציפת המסקרפונה ויוצקים מרוטב היין האדום ופירות היער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר