רכיבים:
4 תפוחי עץ
כף סילאן
מעט קינמון
אופן ההכנה:
לעטוף כל תפוח עץ בנייר כסף ולהניח על הגריל ל- 10 דקות.
להוריד מהאש ולטפטף מעל מעט סילאן וקינמון.
טעים לאכול לצד קרם פרש או שמנת חמוצה מחלב בפאלו.
רכיבים:
4 תפוחי עץ
כף סילאן
מעט קינמון
אופן ההכנה:
לעטוף כל תפוח עץ בנייר כסף ולהניח על הגריל ל- 10 דקות.
להוריד מהאש ולטפטף מעל מעט סילאן וקינמון.
טעים לאכול לצד קרם פרש או שמנת חמוצה מחלב בפאלו.