קרם ברולה על בסיס טבעוני ללא מוצרי חלב

חומרים ל- 5 מנות:600 סמ"ק חלב קוקוס1/2 כוס סוכר1/2 כפית תמצית וניל1 כף קורנפלור1/4 כוס מים2 כפות סוכר חוםאופן ההכנה:מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) ותמצית וניל.לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות. מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח. מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה.מפזרים את הסוכר החום בכל קערה, ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל. מקררים ומגישים.

חומרים ל- 5 מנות:
600 סמ"ק חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מים
2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:
מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) ותמצית וניל.
לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.
מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח.

מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.
מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה.
מפזרים את הסוכר החום בכל קערה, ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.
מקררים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר