קנולי במילוי טופי ושוקולד גנאש לבן

מרכיבים:1 יחידה קנולי (מאפה איטלקי המורכב מבצק פסטה דמוי צינור)קרם טופי למילוי70 גרם גלידה וניל (כדור אחד)30 גרם גנאש שוקולד לבן20 גרם אננס חתוך לקוביותאופן ההכנה:למלא את הקנולי בקרם טופי בעזרת שק זילוף.להניח בצלחת. לצדו, בתוך צלוחית קטנה, לשים את כדור הגלידה וניל.מזלפים על הקנולי גנאש שוקולד לבן, חותכים פרוסת אננס לקוביותומקשטים את הצלחת באבקת סוכר, ועלה נענע מעל כדור הגלידה.להכנת הגנאש:30 גרם גנאש שוקולד לבן200 גרם שמנת מתוקה200 גרם שוקולד לבןאופן ההכנה:מחממים את השמנת בסיר על להבה בינונית. כאשר השמנת מגיעה כמעט לרתיחה מכבים את האש. במקביל מניחים את השוקולד בקערת ערבוב ומעליו שופכים את השמנת החמה. מערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק. להכניס למקרר עד שיצטנן.   BBB בורגוס בורגר בר מפעילה 22 סניפים ברחבי הארץ ומועדון לקוחות דיגיטלי צילום אסף לוי

מרכיבים:
1 יחידה קנולי (מאפה איטלקי המורכב מבצק פסטה דמוי צינור)
קרם טופי למילוי
70 גרם גלידה וניל (כדור אחד)
30 גרם גנאש שוקולד לבן
20 גרם אננס חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
למלא את הקנולי בקרם טופי בעזרת שק זילוף.
להניח בצלחת.

לצדו, בתוך צלוחית קטנה, לשים את כדור הגלידה וניל.
מזלפים על הקנולי גנאש שוקולד לבן, חותכים פרוסת אננס לקוביות
ומקשטים את הצלחת באבקת סוכר, ועלה נענע מעל כדור הגלידה.

להכנת הגנאש:
30 גרם גנאש שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:
מחממים את השמנת בסיר על להבה בינונית.

כאשר השמנת מגיעה כמעט לרתיחה מכבים את האש.

במקביל מניחים את השוקולד בקערת ערבוב ומעליו שופכים את השמנת החמה.

מערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק.

להכניס למקרר עד שיצטנן.

 

BBB בורגוס בורגר בר מפעילה 22 סניפים ברחבי הארץ ומועדון לקוחות דיגיטלי

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר