קוקילידה – סנדוויץ' עוגיות וגלידה

לתבנית 30X20 ס"ממרכיבים:לביסקוויט:300 גרם עוגיות לוטוס טחונות דק 50 גרם חמאה1 כף קקאו1/2 כוס חלב1/4 כוס צימוקים בהירים 50 גרם שוקולד מגוררלמילוי:1/2 צנצנת ממרח לוטוס לגלידת קוקוס ביתית: 1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%1 פחית קרם קוקוס1 אינסטנט פודינג וניל 1/2 כוס 120 – מ"ל חלב מרוכז ממותקניתן להשתמש בגלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים.אופן ההכנה:מערבבים את מרכיבי הביסקוויט לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית מצופה נייר אפייה. מאחסנים במקרר כשעה להכנת הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה עם קרם הקוקוס. מוסיפים פודינג וניל וחלב ממותק וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.מקפיאים לכ-4 שעות עד שקופא.   השלמת ההכנה: קורצים בעזרת רינג או קורץ עוגיות בקוטר 6 ס"מ עיגולים מהביסקוויט.מורחים כל עיגול בממרח לוטוס.מניחים על מחצית העיגולים כדור גלידה ומעל את המחצית השנייה של העיגולים.מהדקים מעט ומקפיאים עד להגשה.צילום בועז לביא

לתבנית 30X20 ס"מ

מרכיבים:
לביסקוויט:

300 גרם עוגיות לוטוס טחונות דק
50 גרם חמאה
1 כף קקאו
1/2 כוס חלב
1/4 כוס צימוקים בהירים
50 גרם שוקולד מגורר

למילוי:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס

לגלידת קוקוס ביתית:
1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 פחית קרם קוקוס
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס 120 – מ"ל חלב מרוכז ממותק
ניתן להשתמש בגלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים.

אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הביסקוויט לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית מצופה נייר אפייה.
מאחסנים במקרר כשעה

להכנת הגלידה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם קרם הקוקוס.
מוסיפים פודינג וניל וחלב ממותק וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
מקפיאים לכ-4 שעות עד שקופא.

 

השלמת ההכנה:

קורצים בעזרת רינג או קורץ עוגיות בקוטר 6 ס"מ עיגולים מהביסקוויט.
מורחים כל עיגול בממרח לוטוס.
מניחים על מחצית העיגולים כדור גלידה ומעל את המחצית השנייה של העיגולים.
מהדקים מעט ומקפיאים עד להגשה.

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר