לתבנית 30X20 ס"מ
מרכיבים:
לביסקוויט:
300 גרם עוגיות לוטוס טחונות דק
50 גרם חמאה
1 כף קקאו
1/2 כוס חלב
1/4 כוס צימוקים בהירים
50 גרם שוקולד מגורר
למילוי:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
לגלידת קוקוס ביתית:
1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 פחית קרם קוקוס
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס 120 – מ"ל חלב מרוכז ממותק
ניתן להשתמש בגלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים.
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הביסקוויט לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית מצופה נייר אפייה.
מאחסנים במקרר כשעה
להכנת הגלידה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם קרם הקוקוס.
מוסיפים פודינג וניל וחלב ממותק וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
מקפיאים לכ-4 שעות עד שקופא.
השלמת ההכנה:
קורצים בעזרת רינג או קורץ עוגיות בקוטר 6 ס"מ עיגולים מהביסקוויט.
מורחים כל עיגול בממרח לוטוס.
מניחים על מחצית העיגולים כדור גלידה ומעל את המחצית השנייה של העיגולים.
מהדקים מעט ומקפיאים עד להגשה.
צילום בועז לביא