סמיפרדו לוטוס

2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיותשלושה מרכיבים, שלוש דקות עבודה ויש לכם מוס טעים שישאיר רושם על האורחים.מרכיבים:2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%1 צנצנת ממרח לוטוס   לתחתית:עוגיות לוטוס שבורות גס   לעיטור: עוגיות לוטוס שבורות גס או שוקולד מריר מומסאופן ההכנה:מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחממים קלות את ממרח הלוטוס במיקרו או מניחים את הממרח בקערת מים חמים, כך שיהיה מעט נוזלי אך לא חם. מוסיפים את ממרח הלוטוס אל הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים לתבניות אינגליש קייק מצופות בניילון נצמד או לתבניות סיליקון אישיות.מפזרים מעל את העוגיות השבורות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה להגשה: מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים מהתבנית ומסירים את ציפוי הניילון הנצמד הנוסף אם יש. מפזרים מעל עוגיות לוטוס שבורות או יוצקים שוקולד מומס ומגישים.צילום בועז לביא

2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיות
שלושה מרכיבים, שלוש דקות עבודה ויש לכם מוס טעים שישאיר רושם על האורחים.

מרכיבים:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
1 צנצנת ממרח לוטוס

 

לתחתית:
עוגיות לוטוס שבורות גס

 

לעיטור:
עוגיות לוטוס שבורות גס או שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
מחממים קלות את ממרח הלוטוס במיקרו או מניחים את הממרח בקערת מים חמים, כך שיהיה מעט נוזלי אך לא חם.
מוסיפים את ממרח הלוטוס אל הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבניות אינגליש קייק מצופות בניילון נצמד או לתבניות סיליקון אישיות.
מפזרים מעל את העוגיות השבורות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה

להגשה:
מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים מהתבנית ומסירים את ציפוי הניילון הנצמד הנוסף אם יש.
מפזרים מעל עוגיות לוטוס שבורות או יוצקים שוקולד מומס ומגישים.

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר