מוס טרופי של אננס וקוקוס

חומרים:3 חלמונים100 גרם אבקת סוכר 250 מ"ל חלב קוקוס 15 גרם ג'לטין200 גרם אננס 200 גרם שמנת מוקצפת קלות 3-4 רצועות קוקוס אופן ההכנה:מרתיחים את החלב הקוקוס. מוסיפים לו ג'לטין, מערבבים היטב שלא יהיו גושים, ומצננים.מקציפים שמנת רק עד מצב של חצי הקצפה. טוחנים את האננס במעבד מזון.מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר. בתנועות קיפול מחברים את כל החומרים. מוזגים לכוסות יפות, ומקשטים ברצועות הקוקוס.שוקולד עוגיותחומרים:200 גרם שוקולד 100 גרם מחמאה75 גר' חלב קוקוסאופן ההכנה:להמיס ביחד. להוסיף 200 גרם עוגיות מכל סוג, גרוסות גס.להשטיח ולהקפיא מעל כדור וניל.בתבנית לחרוץ במיקד.להגיש מעל את כדור המוס או כל גלידה שהיא.הדר סיטי טאואר, זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג , 03.7514141

חומרים:
3 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
250 מ"ל חלב קוקוס
15 גרם ג'לטין
200 גרם אננס
200 גרם שמנת מוקצפת קלות
3-4 רצועות קוקוס

אופן ההכנה:
מרתיחים את החלב הקוקוס. מוסיפים לו ג'לטין, מערבבים היטב שלא יהיו גושים, ומצננים.
מקציפים שמנת רק עד מצב של חצי הקצפה.
טוחנים את האננס במעבד מזון.
מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר.
בתנועות קיפול מחברים את כל החומרים.
מוזגים לכוסות יפות, ומקשטים ברצועות הקוקוס.

שוקולד עוגיות
חומרים:

200 גרם שוקולד
100 גרם מחמאה
75 גר' חלב קוקוס

אופן ההכנה:
להמיס ביחד.
להוסיף 200 גרם עוגיות מכל סוג, גרוסות גס.
להשטיח ולהקפיא מעל כדור וניל.
בתבנית לחרוץ במיקד.
להגיש מעל את כדור המוס או כל גלידה שהיא.

הדר סיטי טאואר, זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג , 03.7514141

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר