עוגת טרפלס שוקולד

חומרים: 5 ביצים שלמות 250 גרם שוקולד150 גרם מחמאה 100 גרם סוכר 2 כפות קמח   לטראפלס:250 גרם שוקולד מומס בבן מרי250 גרם שמנת ריץ' מחוממת מעטגרידת קליפת תפוז אופן ההכנה:מקציפים את הביצים עם הסוכר.ממיסים את המחמאה והשוקולד בבן מרי. מערבבים את הביצים המוקצפות והשוקולד המומס, ומוסיפים קמח.אופים כ- 20 דקות ומצננים במקרר.מוסיפים לשוקולד המומס את שמנת הריץ'.מוסיפים לתערובת את גרידת התפוז.מערבבים לתערובת סמיכה, ומשטחים מעל עוגת הטראפלס.מקפיאים וחותכים רק לאחר ההקפאה.   צילום דניאל לילה

חומרים:
5 ביצים שלמות
250 גרם שוקולד
150 גרם מחמאה
100 גרם סוכר
2 כפות קמח

 

לטראפלס:
250 גרם שוקולד מומס בבן מרי
250 גרם שמנת ריץ' מחוממת מעט
גרידת קליפת תפוז

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר.
ממיסים את המחמאה והשוקולד בבן מרי.
מערבבים את הביצים המוקצפות והשוקולד המומס, ומוסיפים קמח.
אופים כ- 20 דקות ומצננים במקרר.
מוסיפים לשוקולד המומס את שמנת הריץ'.
מוסיפים לתערובת את גרידת התפוז.
מערבבים לתערובת סמיכה, ומשטחים מעל עוגת הטראפלס.
מקפיאים וחותכים רק לאחר ההקפאה.

 

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר