ארטיקים ביתיים ממיץ פירות ויוגורט

 ארטיק ב-3 שכבות של מיץ ויוגורט. מבקבוק מיץ שלם (1 ליטר) ניתן להכין כמות של "מיני" ארטיקים (תלוי בגודל הכלי).   מצרכים (לכ-30 יחידות מנות קטנות):1 בקבוק מיץ פרימור תפוזים 100% סחוט טרי (1 ליטר)1 בקבוק משקה פרימור לימון עם נענע (1 ליטר)1 מיכל יוגורט בטעם טבעי מעודן (אחוז השומן לבחירתכם)30 כוסות קרטון חד פעמיות קטנות לשתיית קפה שחור או "תבנית ייעודית" להכנת ארטיקים30 מקלות ארטיק/שיפודים עבים/צ'ופסטיקסאופציונלי: מגוון פירות העונה לבחירה   אופן ההכנה:ממלאים שליש כוס/כלי במיץ הנבחר עבור השכבה התחתונה ומכניסים להקפאה של כשעה.ממלאים שליש במיץ הנוסף, מכניסים פנימה את המקלות ומחזירים להקפאה.לסיום, ממלאים שכבה עליונה ואחרונה ביוגורט ומקפיאים עד ההגשה.למשתמשים בכוסות קרטון (פטנט מדליק, הכוס שומרת על תחתית "ישרה" ומקלה את מלאכת הוצאת הארטיקים), לפני ההגשה גוזרים קלות את לשונית הכוס וקורעים עד לחילוץ מלא של הארטיק (קלי קלות). אם שלבי ההקפאה הרבים מסבכים אתכם, בחרו מיץ אחד ושלבו עם שכבת יוגורט בלבד.ניתן להוסיף פנימה חתיכות פרי כגון דובדבנים טריים ללא גלעין, קוביות מנגו או אננס טרי.   צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן. המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage

 ארטיק ב-3 שכבות של מיץ ויוגורט. מבקבוק מיץ שלם (1 ליטר) ניתן להכין כמות של "מיני" ארטיקים (תלוי בגודל הכלי).

 

מצרכים (לכ-30 יחידות מנות קטנות):
1 בקבוק מיץ פרימור תפוזים 100% סחוט טרי (1 ליטר)
1 בקבוק משקה פרימור לימון עם נענע (1 ליטר)
1 מיכל יוגורט בטעם טבעי מעודן (אחוז השומן לבחירתכם)
30 כוסות קרטון חד פעמיות קטנות לשתיית קפה שחור או "תבנית ייעודית" להכנת ארטיקים
30 מקלות ארטיק/שיפודים עבים/צ'ופסטיקס
אופציונלי: מגוון פירות העונה לבחירה

 

אופן ההכנה:
ממלאים שליש כוס/כלי במיץ הנבחר עבור השכבה התחתונה ומכניסים להקפאה של כשעה.
ממלאים שליש במיץ הנוסף, מכניסים פנימה את המקלות ומחזירים להקפאה.
לסיום, ממלאים שכבה עליונה ואחרונה ביוגורט ומקפיאים עד ההגשה.
למשתמשים בכוסות קרטון (פטנט מדליק, הכוס שומרת על תחתית "ישרה" ומקלה את מלאכת הוצאת הארטיקים), לפני ההגשה גוזרים קלות את לשונית הכוס וקורעים עד לחילוץ מלא של הארטיק (קלי קלות).
אם שלבי ההקפאה הרבים מסבכים אתכם, בחרו מיץ אחד ושלבו עם שכבת יוגורט בלבד.
ניתן להוסיף פנימה חתיכות פרי כגון דובדבנים טריים ללא גלעין, קוביות מנגו או אננס טרי.

 

צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן. המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר