מלבי סברס

חומרים ל-4 מנות:4 כוסות מיץ סברס אדום מחוות צברי אורלי4 כפות גדושות קורנפלור1 כף סוכרלקישוט:2 כפות מי ורדיםחופן בוטנים קצוציםחופן קוקוס אופן ההכנה:מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים.משאירים 1/2 כוס מיץ במקרר, לערבוב עם הקורנפלור, ואת שאר המיץ מרתיחים בסיר. מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מיץ סברס קר, עד שאין גושים, ומוסיפים את התערובת לסיר.מוסיפים את הסוכר למיץ הסברס.מערבבים עד שהתערובת נקרשת, אך לא מתקשה מדי.מוזגים לכוסות הגשה.מכניסים למקרר לשעתיים לפחות, עד שהמלבי מתייצב.   לקישוט: מטפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס.

חומרים ל-4 מנות:
4 כוסות מיץ סברס אדום מחוות צברי אורלי
4 כפות גדושות קורנפלור
1 כף סוכר
לקישוט:
2 כפות מי ורדים
חופן בוטנים קצוצים
חופן קוקוס

אופן ההכנה:
מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים.
משאירים 1/2 כוס מיץ במקרר, לערבוב עם הקורנפלור, ואת שאר המיץ מרתיחים בסיר.
מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מיץ סברס קר, עד שאין גושים, ומוסיפים את התערובת לסיר.
מוסיפים את הסוכר למיץ הסברס.
מערבבים עד שהתערובת נקרשת, אך לא מתקשה מדי.
מוזגים לכוסות הגשה.
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות, עד שהמלבי מתייצב.

 

לקישוט:

מטפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר