ל- 4 סועדים
חומרים:
1.5 כוסות שיבולת שועל
כף שקדים פרוסים
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני דלעת
2 כפות פרג
2 כפות שומשום
2 כפות זרעי פישתן
2 כפות קוקוס
2 כפות שמן תירס
3 כפות דבש
½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולקלות בחום של 120 מעלות למשך רבע שעה (לערבב מדי פעם).
כשמתקרר, להוסיף מעט פירות יבשים חתוכים.
אופן ההגשה:
לצקת ¾ כוס יוגורט לכל מנה. על היוגורט להוסיף חופן גרנולה שהכנו.
ניתן להוסיף פירות עונתיים טריים חתוכים, ודבש לאוהבי המתוק.