שכבות נאשי ואטריות קדאיף

פסטיבל אגסי נאשי במסעדת Olive Leaf בשרתון בשיתוף עם פירות "בראשית" עד סוף אוגוסט 2014מצרכים ל- 2 מנות:4 אגסי נאשי 50 גרם חמאה1 כף סוכר חוםקורט קינמון50 גרם אטריות קדאיףספריי שמן בטעם חמאהאופן הכנת המנה:קולפים נאשי, מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות שוות של ½ ס"מ.מחממים מחבת עם חמאה ומוסיפים את פרוסות הנאשי, סוכר, קינמון.מטגנים עד לקבלת צבע זהוב יפה.משמנים רינג בגובה של 5 ס"מ (מתיזים ספריי חמאה על הדפנות) ומניחים בתוכו את הנאשי עד לגובה של 4 ס"מ.לוקחים את אטריות הקדאיף, מרססים בשמן חמאה ומניחים מעל הנאשי ברינג שמילאנו. מכניסים את הרינג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-8 דקות או עד שהקדאיף הופך לזהוב ויפה. מצרכים לרוטב:½ כוס מיץ תפוזים סחוט2 כפות סוכר½ כוכב אניס1 כפית גרדת תפוז (החלק הכתום בלבד)אופן הכנת הרוטב:על אותה המחבת שטיגנו את הנאשי מוסיפים מיץ תפוזים, סוכר, כוכב אניס וגרדת תפוז.מדליקים להבה, מצמצמים את הנוזל עד שהופך להיות סמיך מעט. אופן הרכבת המנה:מסדרים את הרינג במרכזה של צלחת הגשה (מומלץ צלחת קעורה מעט).מוציאים בזהירות את הרינג, ויוצקים סביב הנאשי ואטריות הקדאיף את הרוטב. אפשר להוסיף קוביות פירות עונה קרירים כדי ליצור ניגוד טמפרטורה במנה.   מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, ירקון 115 תל-אביב, 03-5219300א'-ה' 22:30-19:00. חניה חינם לאורחי המסעדה

פסטיבל אגסי נאשי במסעדת Olive Leaf בשרתון בשיתוף עם פירות "בראשית" עד סוף אוגוסט 2014

מצרכים ל- 2 מנות:
4 אגסי נאשי
50 גרם חמאה
1 כף סוכר חום
קורט קינמון
50 גרם אטריות קדאיף
ספריי שמן בטעם חמאה

אופן הכנת המנה:
קולפים נאשי, מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות שוות של ½ ס"מ.
מחממים מחבת עם חמאה ומוסיפים את פרוסות הנאשי, סוכר, קינמון.
מטגנים עד לקבלת צבע זהוב יפה.
משמנים רינג בגובה של 5 ס"מ (מתיזים ספריי חמאה על הדפנות) ומניחים בתוכו את הנאשי עד לגובה של 4 ס"מ.
לוקחים את אטריות הקדאיף, מרססים בשמן חמאה ומניחים מעל הנאשי ברינג שמילאנו.
מכניסים את הרינג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-8 דקות או עד שהקדאיף הופך לזהוב ויפה.

מצרכים לרוטב:
½ כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כפות סוכר
½ כוכב אניס
1 כפית גרדת תפוז (החלק הכתום בלבד)

אופן הכנת הרוטב:
על אותה המחבת שטיגנו את הנאשי מוסיפים מיץ תפוזים, סוכר, כוכב אניס וגרדת תפוז.
מדליקים להבה, מצמצמים את הנוזל עד שהופך להיות סמיך מעט.

אופן הרכבת המנה:
מסדרים את הרינג במרכזה של צלחת הגשה (מומלץ צלחת קעורה מעט).
מוציאים בזהירות את הרינג, ויוצקים סביב הנאשי ואטריות הקדאיף את הרוטב. אפשר להוסיף קוביות פירות עונה קרירים כדי ליצור ניגוד טמפרטורה במנה.

 

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, ירקון 115 תל-אביב, 03-5219300
א'-ה' 22:30-19:00. חניה חינם לאורחי המסעדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר