שייקים על בסיס גלידה

גלידה יכולה להיות הרבה יותר מגלידה. עם קצת דמיון ובקלות היא יכולה להיות גם שייק מרענן, טעים וצבעוני, או מנה אחרונה מפתיעה לסיום הארוחה.

גלידה יכולה להיות הרבה יותר מגלידה. עם קצת דמיון ובקלות היא יכולה להיות גם שייק מרענן, טעים וצבעוני, או מנה אחרונה מפתיעה לסיום הארוחה.

שייק גלידה בוקר ישראלי
חומרים:

120 גרם גלידת וניל "קרמיסימו"
120 גרם יוגורט
25 גרם תמרים קצוצים (יבשים)
60 גרם בננות
70 גרם קרח
50 גרם חלב

 

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד בבלנדר עד לקבלת מרקם הומוגני (כחצי דקה)

 

לקישוט:
כף גרנולה, תותים ודובדבנים.

שייק גלידה גבינה ופירורים
חומרים:

120 גרם גלידת וניל "קרמיסימו"
70 גרם גבינה לבנה
50 גרם חלב
20 גרם ריבת תות שדה
20 גרם סוכר
פירורי עוגיות
תות/דובדבן
קצפת

 

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את גלידת הווניל, הגבינה הלבנה, החלב והסוכר.

מערבבים כחצי דקה עד לקבלת מרקם הומוגני.

 

להכנת הקומפוט:

חותכים את התותים/הדובדבנים לחתיכות קטנות.

מערבבים יחד עם ריבת תות השדה ומכניסים למקרר עד להגשת המנה.

 

אופן ההגשה:
מניחים את הקומפוט בתחתית הכוס.

צובעים את דפנות הכוס עם מעט מרוטב הקומפוט.

מוזגים את משקה הגבינה לכוס המקושטת.

מוסיפים קצפת מעל ומקשטים בפירורי עוגיות, תותים טריים או דובדבנים.

 

שייק גלידה מסיבת שוקולד
חומרים:

150 גרם גלידת שוקולד "קרמיסימו"
100 גרם חלב
150 גרם קרח

 

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בבלנדר עד לקבלת מרקם הומוגני (כחצי דקה).

 

לקישוט:
סירופ שוקולד/ סירופ פירות יער לקישוט דפנות הכוס, קצפת ופניני שוקולד קראנץ'.

 

שייק גלידה ריבת חלב IN LOVE
חומרים:
150 גרם גלידת ריבת חלב "קרמיסימו"
50 גרם חלב
20 גרם ריבת חלב

 

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד בבלנדר על לקבלת מרקם הומוגני (כחצי דקה).

 

לקישוט:
ריבת חלב, פירורי עוגיות וקצפת.

סטיילינג: דלית רוסו, צילום: דן לב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר