מיני קסטה כוכבים

מצרכים (ל-4 קסטות):1/2 חבילה עוגיות בטעם שוקולד "מן" – כוכבים (300 גר' בחבילה)מיכל גלידה בטעם נבחראופציונלי: סוכריות צבעוניות לקישוט   מצרכים להכנת גלידה ביתית (6 מנות):3 כוסות חלב1 מיכל שמנת מתוקה1 כוס סוכר1.5 כפות תמצית ווניל   אופן ההכנה:כ-5 דקות לפני ההכנה, מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים בצד. מסדרים את עוגיות השוקולד הפוכות על גבי תבנית קטנה או צלחת. אם רוצים לקשט את דפנות הקסטה, מכינים מראש צלוחית עם סוכריות.   הרכבת הקסטה: בעזרת כף גלידה או כפית קטנה, מחלצים במהירות שכבת גלידה בעובי הרצוי.מניחים על גבי אחת מהעוגיות ומכסים בעוגייה נוספת. מגלגלים את דפנות הקסטה בסוכריות ומכניסים מיד למקפיא לתוך קופסה או מגש שהכנתם מראש. מומלץ לצפות את המגש בנייר אפיה למניעת טפטופים.   הכנת גלידה ביתית: מערבבים היטב במערבל את החלב, הסוכר והווניל. לאחר שהחומרים מתאחדים, מוסיפים גם את השמנת ומערבבים. יוצקים את התערובת לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כאשר התערובת מתחילה לקפוא, יש לערבב שוב במיקסר.מחזירים את התערובת לתבנית ומחזירים למקפיא. הגלידה מוכנה לאחר שלוש שעות.   צילום וסטיילינג: יולה זובריצקיהמתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend.

מצרכים (ל-4 קסטות):
1/2 חבילה עוגיות בטעם שוקולד "מן" – כוכבים (300 גר' בחבילה)
מיכל גלידה בטעם נבחר
אופציונלי: סוכריות צבעוניות לקישוט

 

מצרכים להכנת גלידה ביתית (6 מנות):
3 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1.5 כפות תמצית ווניל

 

אופן ההכנה:
כ-5 דקות לפני ההכנה, מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים בצד.
מסדרים את עוגיות השוקולד הפוכות על גבי תבנית קטנה או צלחת.
אם רוצים לקשט את דפנות הקסטה, מכינים מראש צלוחית עם סוכריות.

 

הרכבת הקסטה:
בעזרת כף גלידה או כפית קטנה, מחלצים במהירות שכבת גלידה בעובי הרצוי.
מניחים על גבי אחת מהעוגיות ומכסים בעוגייה נוספת.
מגלגלים את דפנות הקסטה בסוכריות ומכניסים מיד למקפיא לתוך קופסה או מגש שהכנתם מראש.
מומלץ לצפות את המגש בנייר אפיה למניעת טפטופים.

 

הכנת גלידה ביתית:
מערבבים היטב במערבל את החלב, הסוכר והווניל.
לאחר שהחומרים מתאחדים, מוסיפים גם את השמנת ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כאשר התערובת מתחילה לקפוא, יש לערבב שוב במיקסר.
מחזירים את התערובת לתבנית ומחזירים למקפיא.
הגלידה מוכנה לאחר שלוש שעות.

 

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר