קרמבו וניל ביתי

מרכיבים:150 מ"ל "חלבון ביצה טבעי" – Natural Egg White (= 5 חלבונים)2 כוסות סוכרקורט מלח200 גר' שוקולד מריר¼ כוס שמן או 100 גרם חמאהביסקוויטים עגולים או עוגיות אוריאו   אופן ההכנה: מחממים את חלבוני הביצה והסוכר על אמבט מים חמים (בן מרי) עד לקבלת טמפרטורה חמימה. מקציפים במיקסר עד לקבלת קצף יציב. בזמן ההקצפה להוסיף קורט מלח. אפשר להוסיף מעט תמצית טעם אם רוצים.מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף מצוידת בצנתר חלק בקוטר 9 -10 מ"מ.מזליפים מעל כל ביסקוויט או עוגיית אוריאו קצף חלבונים בלחיצה ממושכת עד כיסוי שטח הביסקוויט.מתרוממים עד קבלת גובה וצורה של קרמבו. משהים בחדר ממוזג, רצוי סמוך למזגן, למשך שעה עד שעתיים (לא מקרר) להתייבשות והתייצבות.ממיסים את השוקולד עם החמאה ויוצקים מעל הקצף.מקררים כחצי שעה במקרר.   Natural Egg White – חלבון ביצה טבעי, 100% טהור ומפוסטר, בקרטונית נוחה לשימוש, ללא חומרים משמרים, ללא שומן וללא כולסטרול. ניתן להשיג: עדן טבע מרקט, טבע קסטל, אורגניק מרקט, שופרסל (בסניפי גרין), חנויות טבע, חדרי כושר, ישראל בודי.

מרכיבים:
150 מ"ל "חלבון ביצה טבעי" – Natural Egg White (= 5 חלבונים)
2 כוסות סוכר
קורט מלח
200 גר' שוקולד מריר
¼ כוס שמן או 100 גרם חמאה
ביסקוויטים עגולים או עוגיות אוריאו

 

אופן ההכנה:
מחממים את חלבוני הביצה והסוכר על אמבט מים חמים (בן מרי) עד לקבלת טמפרטורה חמימה.
מקציפים במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
בזמן ההקצפה להוסיף קורט מלח.
אפשר להוסיף מעט תמצית טעם אם רוצים.
מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף מצוידת בצנתר חלק בקוטר 9 -10 מ"מ.
מזליפים מעל כל ביסקוויט או עוגיית אוריאו קצף חלבונים בלחיצה ממושכת עד כיסוי שטח הביסקוויט.
מתרוממים עד קבלת גובה וצורה של קרמבו.
משהים בחדר ממוזג, רצוי סמוך למזגן, למשך שעה עד שעתיים (לא מקרר) להתייבשות והתייצבות.
ממיסים את השוקולד עם החמאה ויוצקים מעל הקצף.
מקררים כחצי שעה במקרר.

 

Natural Egg White – חלבון ביצה טבעי, 100% טהור ומפוסטר, בקרטונית נוחה לשימוש, ללא חומרים משמרים, ללא שומן וללא כולסטרול.
ניתן להשיג: עדן טבע מרקט, טבע קסטל, אורגניק מרקט, שופרסל (בסניפי גרין), חנויות טבע, חדרי כושר, ישראל בודי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר