חומרים לשכבה הראשונה:
200 גרם חמאה
2 כוסות קוואקר
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר חום
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
100 גרם אגוזי מלך
חומרים לשכבת הקוקוס:
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר לבן
100 גרם חמאה
200 גרם קוקוס
חומרים לציפוי הגאנאש:
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים
אופן ההכנה:
שכבה ראשונה:
ממיסים את החמאה במיקרו, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד איחוד.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים. דוחסים את התחתית ומיישרים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות. מצננים היטב.
שכבה שנייה:
בסיר קטן שמים את החלב, הסוכר והחמאה.
אחרי שהכול יימס להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב.
לצנן.
לשפוך על השכבה הראשונה וליישר.
לצנן במקרר עד שהשכבה הבאה תהיה מוכנה.
שכבה שלישית:
בסיר קטן להמיס את השמנת והשוקולד.
לערבב היטב ולהוסיף תוך כדי ערבוב את הקורנפלור והמים. לערבב עד שיהיה מאוחד ומבריק.
לשפוך על שכבת הקוקוס ולהכניס להקפאה לשעתיים לפני ההגשה.
בעזרת סכין משוננת (סכין לחם) חותכים לריבועים.
צילום מתכוניישן