ריבועי קוואקר קוקוס ושוקולד

חומרים לשכבה הראשונה:200 גרם חמאה2 כוסות קוואקר1 כוס קמח תופח1 כוס סוכר חום1/2 כפית סודה לשתייה1/2 כפית מלח100 גרם אגוזי מלךחומרים לשכבת הקוקוס:1 כוס חלב3/4 כוס סוכר לבן100 גרם חמאה200 גרם קוקוסחומרים לציפוי הגאנאש:1 שמנת מתוקה150 גרם שוקולד מריר1 כפית קורנפלור2 כפות מיםאופן ההכנה:שכבה ראשונה:ממיסים את החמאה במיקרו, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד איחוד.מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים. דוחסים את התחתית ומיישרים.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות. מצננים היטב.שכבה שנייה:בסיר קטן שמים את החלב, הסוכר והחמאה. אחרי שהכול יימס להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב. לצנן.לשפוך על השכבה הראשונה וליישר. לצנן במקרר עד שהשכבה הבאה תהיה מוכנה.שכבה שלישית:בסיר קטן להמיס את השמנת והשוקולד.לערבב היטב ולהוסיף תוך כדי ערבוב את הקורנפלור והמים. לערבב עד שיהיה מאוחד ומבריק.לשפוך על שכבת הקוקוס ולהכניס להקפאה לשעתיים לפני ההגשה.בעזרת סכין משוננת (סכין לחם) חותכים לריבועים.   צילום מתכוניישן

חומרים לשכבה הראשונה:
200 גרם חמאה
2 כוסות קוואקר
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר חום
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
100 גרם אגוזי מלך

חומרים לשכבת הקוקוס:
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר לבן
100 גרם חמאה
200 גרם קוקוס

חומרים לציפוי הגאנאש:
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים

אופן ההכנה:
שכבה ראשונה:
ממיסים את החמאה במיקרו, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד איחוד.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים. דוחסים את התחתית ומיישרים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות. מצננים היטב.

שכבה שנייה:
בסיר קטן שמים את החלב, הסוכר והחמאה.
אחרי שהכול יימס להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב.
לצנן.
לשפוך על השכבה הראשונה וליישר.
לצנן במקרר עד שהשכבה הבאה תהיה מוכנה.

שכבה שלישית:
בסיר קטן להמיס את השמנת והשוקולד.
לערבב היטב ולהוסיף תוך כדי ערבוב את הקורנפלור והמים. לערבב עד שיהיה מאוחד ומבריק.
לשפוך על שכבת הקוקוס ולהכניס להקפאה לשעתיים לפני ההגשה.
בעזרת סכין משוננת (סכין לחם) חותכים לריבועים.

 

צילום מתכוניישן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר