פונדו שוקולד בראוניס

מצרכים (לכ-6 מנות):1 עוגת בראוניס אחוה (400 גר')2 חבילת שוקולד חלבי/מריר (200 גר')1 מיכל שמנת מתוקה1/2 כפית תמצית וונילקורט מלח לקישוט/הגשה:סוכריות צבעוניות לעוגהשוקולד צ'יפס אופציונלי: פלחי פירות, מרשמלו   אופן ההכנה:חותכים את העוגה בכל צורה שבוחרים (ניתן להיעזר בקורצנים לעוגיות) – מומלץ למלבנים קטנים בגודל 1.5 על 2 ס"מ.הכנת גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד לפיסות קטנות ומניחים בקערה.בסיר קטן, מביאים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח לסף רתיחה.יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס (אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, לשמור בכלי סגור במקרר ולחמם במיקרוגל בפולסים קצרים לפני ההגשה).הרכבת המנה: מגישים את רוטב השוקולד בכלי לטבילה.מניחים על גבי מגש או צלחת את קוביות העוגה ומסדרים את התוספות מסביב. ניתן לשפד את חתיכות העוגה במזלגות קטנים או מקלות מותאמים.טובלים ברוטב השוקולד.  צילום וסטיילינג: יולה זובריצקיהמתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend

מצרכים (לכ-6 מנות):
1 עוגת בראוניס אחוה (400 גר')
2 חבילת שוקולד חלבי/מריר (200 גר')
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית תמצית ווניל
קורט מלח

לקישוט/הגשה:
סוכריות צבעוניות לעוגה
שוקולד צ'יפס
אופציונלי: פלחי פירות, מרשמלו

 

אופן ההכנה:
חותכים את העוגה בכל צורה שבוחרים (ניתן להיעזר בקורצנים לעוגיות) – מומלץ למלבנים קטנים בגודל 1.5 על 2 ס"מ.

הכנת גנאש שוקולד:
קוצצים את השוקולד לפיסות קטנות ומניחים בקערה.
בסיר קטן, מביאים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח לסף רתיחה.
יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס (אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, לשמור בכלי סגור במקרר ולחמם במיקרוגל בפולסים קצרים לפני ההגשה).

הרכבת המנה:
מגישים את רוטב השוקולד בכלי לטבילה.
מניחים על גבי מגש או צלחת את קוביות העוגה ומסדרים את התוספות מסביב. ניתן לשפד את חתיכות העוגה במזלגות קטנים או מקלות מותאמים.
טובלים ברוטב השוקולד.

 

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר