חומרים:
200 גרם שזיפים יבשים
200 גרם קיווי מיובש
200 גרם משמש
100 גרם פפאיה יבשה
100 גרם פיסטוקים
אופן ההכנה:
את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.
את הקיווי והפפאיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.
מסדרים על מחצלת סושי "שטיח" של שזיפים ו"שטיח" של משמש.
באמצע מניחים את רצועות הפפאיה והקיווי.
מפזרים את הפיסטוקים במרכז.
מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.
מכניסים את הרולים למקרר לשעה, ולאחר מכן חותכים את הסושי לטבעות.
הגשה:
ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.