סושי פירות יבשים

חומרים:200 גרם שזיפים יבשים200 גרם קיווי מיובש200 גרם משמש 100 גרם פפאיה יבשה100 גרם פיסטוקיםאופן ההכנה:את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.את הקיווי והפפאיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.מסדרים על מחצלת סושי "שטיח" של שזיפים ו"שטיח" של משמש.באמצע מניחים את רצועות הפפאיה והקיווי. מפזרים את הפיסטוקים במרכז.מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.מכניסים את הרולים למקרר לשעה, ולאחר מכן חותכים את הסושי לטבעות.הגשה:ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.

חומרים:
200 גרם שזיפים יבשים
200 גרם קיווי מיובש
200 גרם משמש
100 גרם פפאיה יבשה
100 גרם פיסטוקים

אופן ההכנה:
את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.
את הקיווי והפפאיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.
מסדרים על מחצלת סושי "שטיח" של שזיפים ו"שטיח" של משמש.
באמצע מניחים את רצועות הפפאיה והקיווי.

מפזרים את הפיסטוקים במרכז.
מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.
מכניסים את הרולים למקרר לשעה, ולאחר מכן חותכים את הסושי לטבעות.

הגשה:
ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר