מוס שוקולד לבן עם שבבי קקאו – כשר לפסח. מתכון קל להכנה של מוס שוקולד איכותי במרקם קליל ואוורירי.
מצרכים ל- 8-10 מנות:
100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ
100 גרם לינדט אקסלנס 85% קקאו, קצוץ
3 כפות תמצית רום מקורמיק
2 כוסות שמנת מתוקה
4 ביצים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי).
מוסיפים את הרום ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.
מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד.
מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.
מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.
מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.