סופלה שוקולד וטוויסט גלידת יוגורט

מצרכים ל- 6 יחידות בתבנית של כוסות סיליקון:100 גר' שוקולד (70% ממנו שוקולד מריר עם 60% מוצקי קקאו לפחות)80 גר' חמאה 4 ביצים גודל L130 גר' סוכר2 כפות ברנדי1 ספריי שמן קנולהאופן ההכנה:להמיס שוקולד וחמאה על בן מארי. להקציף מעט סוכר וביצים.לחבר בין המסות בעזרת מטרפה.למזוג לתבניות המשומנות ולקרר.לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות.להוציא ולהגיש עם גלידת יוגורט או וניל איכותית.מסעדת צ'רלי צ'ק פוינט: דרך החורש 4, מלון אויה, יהוד, 03-5368844

מצרכים ל- 6 יחידות בתבנית של כוסות סיליקון:
100 גר' שוקולד (70% ממנו שוקולד מריר עם 60% מוצקי קקאו לפחות)
80 גר' חמאה
4 ביצים גודל L
130 גר' סוכר
2 כפות ברנדי
1 ספריי שמן קנולה

אופן ההכנה:
להמיס שוקולד וחמאה על בן מארי.
להקציף מעט סוכר וביצים.
לחבר בין המסות בעזרת מטרפה.
למזוג לתבניות המשומנות ולקרר.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות.
להוציא ולהגיש עם גלידת יוגורט או וניל איכותית.

מסעדת צ'רלי צ'ק פוינט: דרך החורש 4, מלון אויה, יהוד, 03-5368844

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר