מוס אגסים וסימפוניה

המצרכים למוס סימפוניה ואגסים4 אגסים חתוכים לרבעים ללא החרצנים2 כוסות יין לבןכף סוכר1 סימפוניה טבעית 3 או 5 אחוז2 שמנת מתוקה100 גרם אבקת סוכראופן ההכנהמבשלים בסיר את האגסים, יין וכף סוכר למשך 10 דקות. מוציאים את האגסים ומניחים בצד.מערבבים בקערה סימפוניה ואבקת סוכר.בקערה נוספת מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.מניחים בכל כוס קינוח 2 רבעי אגס ומעל שופכים את המוס, מקררים כשעתיים ומגישים.

המצרכים למוס סימפוניה ואגסים
4 אגסים חתוכים לרבעים ללא החרצנים
2 כוסות יין לבן
כף סוכר
1 סימפוניה טבעית 3 או 5 אחוז
2 שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה
מבשלים בסיר את האגסים, יין וכף סוכר למשך 10 דקות.

מוציאים את האגסים ומניחים בצד.

מערבבים בקערה סימפוניה ואבקת סוכר.

בקערה נוספת מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.

מניחים בכל כוס קינוח 2 רבעי אגס ומעל שופכים את המוס, מקררים כשעתיים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר