קינוח שכבות אישי של פטל וניל ולוטוס

לבחירה: עוגה חלבית או פרווהזמן הכנה: שעתיים8 כוסות אישיות חומרים לקרם פטל (ניתן להשתמש גם בתותים):150 גר' פטל או תותים קפואים או טריים 1/3 כוס (75 גר') סוכרלקרמבל לוטוס (ניתן להחליף את הקרמבל בעוגיות לוטוס מפוררות):50 גר' חמאה/מרגרינה קרה1/4 כוס (50 גר') סוכר דמררה1/3 כוס (50 גר') קמחכ-7 עוגיות לוטוס ( 50 גר') טחונות לאבקה לקרם וניל:1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה פרווה או חלבית גרידה מלימון אחד2 כפות (30 גר') אבקת סוכר1/2 כפית תמצית ונילאופן ההכנה:להכנת קרם הפטל: טוחנים את הפטל או התותים למחית חלקה. מחממים את המחית הטחונה וסוכר עד להמסת הסוכר. יוצקים לכוסות עד 1/4 גובה, ומקפיאים כחצי שעה להתייצבות.להכנת הקרמבל: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון.מפזרים על נייר אפיה. אופים עד להזהבה כ-10-12 דקות. מצננים היטב ומפזרים מעל שכבת הפטל.לקרם הווניל: משרים במקרר את גרידת הלימון בשמנת כשעתיים לספיגת טעמים (לא חובה). מקציפים את השמנת עם הסוכר והווניל, ומזלפים מעל הקרמבל.מקררים/מקפיאים כשעה להתייצבות. לקישוט:מפוררים עוד שכבת קרמבל לוטוס או עוגיות לוטוס מפוררות. שומרים במקרר כ-3 ימים

לבחירה: עוגה חלבית או פרווה
זמן הכנה: שעתיים
8 כוסות אישיות

חומרים לקרם פטל (ניתן להשתמש גם בתותים):
150 גר' פטל או תותים קפואים או טריים
1/3 כוס (75 גר') סוכר

לקרמבל לוטוס (ניתן להחליף את הקרמבל בעוגיות לוטוס מפוררות):

50 גר' חמאה/מרגרינה קרה
1/4 כוס (50 גר') סוכר דמררה
1/3 כוס (50 גר') קמח
כ-7 עוגיות לוטוס ( 50 גר') טחונות לאבקה

לקרם וניל:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה פרווה או חלבית
גרידה מלימון אחד
2 כפות (30 גר') אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
להכנת קרם הפטל:

טוחנים את הפטל או התותים למחית חלקה.
מחממים את המחית הטחונה וסוכר עד להמסת הסוכר. יוצקים לכוסות עד 1/4 גובה, ומקפיאים כחצי שעה להתייצבות.

להכנת הקרמבל:
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון.
מפזרים על נייר אפיה.
אופים עד להזהבה כ-10-12 דקות.
מצננים היטב ומפזרים מעל שכבת הפטל.

לקרם הווניל:

משרים במקרר את גרידת הלימון בשמנת כשעתיים לספיגת טעמים (לא חובה).
מקציפים את השמנת עם הסוכר והווניל, ומזלפים מעל הקרמבל.
מקררים/מקפיאים כשעה להתייצבות.

לקישוט:

מפוררים עוד שכבת קרמבל לוטוס או עוגיות לוטוס מפוררות.
שומרים במקרר כ-3 ימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר