אצבעות קרם לוטוס דבש ושוקולד ללא אפייה

לבחירה: עוגה חלבית או פרווהזמן הכנה: 40 דקות תבנית 20X30חומרים לבסיס:3 וחצי כוסות (180 גר') פצפוצי אורז 1 כוס (100 גר') אגוזים טחונים 3/4 כוס (175 גר') ממרח לוטוס 175 גר' שוקולד מריר/חלבי1/2 כוס (150 גר') דבש לשכבת קרם הלוטוס:1 צנצנת ממרח לוטוס 320 גר' שוקולד לבן חלבי/פרווה20 גר' שוקולד מריר לקישוט:7 עוגיות לוטוס (50 גר') טחונות אופן ההכנה:להכנת הבסיס: ממיסים על אש קטנה דבש, שוקולד וממרח לוטוס תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומוסיפים פצפוצי אורז ואגוזים. משטחים בתבנית ומקררים.להכנת קרם לוטוס: ממיסים את כל החומרים ויוצקים מעל שכבת הפצפוצים. מפזרים פירורי עוגיות לוטוס לפני הצינון (על מנת שידבקו לקרם הלוטוס).מצננים כ-3 שעות. חותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 7 ס"מ ומגישים. האצבעות נשמרות במקרר כשבוע, או בהקפאה כחודש. צילום שרית גופן

לבחירה: עוגה חלבית או פרווה
זמן הכנה: 40 דקות
תבנית 20X30

חומרים לבסיס:
3 וחצי כוסות (180 גר') פצפוצי אורז
1 כוס (100 גר') אגוזים טחונים
3/4 כוס (175 גר') ממרח לוטוס
175 גר' שוקולד מריר/חלבי
1/2 כוס (150 גר') דבש

לשכבת קרם הלוטוס:

1 צנצנת ממרח לוטוס
320 גר' שוקולד לבן חלבי/פרווה
20 גר' שוקולד מריר

לקישוט:
7 עוגיות לוטוס (50 גר') טחונות

אופן ההכנה:
להכנת הבסיס:

ממיסים על אש קטנה דבש, שוקולד וממרח לוטוס תוך כדי ערבוב.
מסירים מהאש ומוסיפים פצפוצי אורז ואגוזים. משטחים בתבנית ומקררים.

להכנת קרם לוטוס:
ממיסים את כל החומרים ויוצקים מעל שכבת הפצפוצים.
מפזרים פירורי עוגיות לוטוס לפני הצינון (על מנת שידבקו לקרם הלוטוס).
מצננים כ-3 שעות.
חותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 7 ס"מ ומגישים.
האצבעות נשמרות במקרר כשבוע, או בהקפאה כחודש.

צילום שרית גופן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר