מוס קרמל מתוק-מלוח

מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):2 חבילות שמנת מתוקה1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן 1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)50 גרם חמאה מומסת1/2 כפית מלח גס1/2 כוס סירופ מייפל איכותיאופן ההכנה:במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ומחצית מפזרים על תבנית אפיה מרופדת. שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב. אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים. מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.הרכבת המנה: בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל.מעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר. צילום וסטיילינג: יולה זובריצקיהמתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):
2 חבילות שמנת מתוקה
1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית מלח גס
1/2 כוס סירופ מייפל איכותי

אופן ההכנה:
במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ומחצית מפזרים על תבנית אפיה מרופדת.
שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב.
אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.

הרכבת המנה:

בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל.
מעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.
לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר.

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר